Ugrás a fő tartalomra

AEG gőzsütők: felejthetetlen ízek mesterfokon

Az AEG gőzsütőkben a kombinált gőzprogramokon pont olyan lesz az étel, ahogy Ön szereti.

A víz sokkal jobban vezeti a hőt, mint a levegő, ezért gőzprogramon alacsonyabb hőfokon süthet. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra és felejthetetlenül finomra süti az ételeket belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak.

Miért érdemes gőzprogramon sütni?

.

Nem keverednek az ízek
A különböző ételek nem veszik át egymás ízét.

Az étel nem szárad ki
Az alapanyagok megőrzik nedvességtartalmukat.

Egészségesebb lesz az étel
Megmarad a vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok nagy része.

Egyenletesen átsülnek az ételek
Minden falat egyenletesen sül át, bármelyik polcszinten is legyen.

Hatékonyabb
A gőzben alacsonyabb hőfokon sülnek, és gyorsabbanelkészülnek az ételek.

 Hozza ki a legtöbbet gőzsütőjéből

Süssön kenyeret és péksüteményt

Süssön kenyeret és péksüteményt

Adjon hozzá egy kis gőzt, így a tészta jobban megemelkedik. Kívül ropogós kérget kap, míg belül puha és laza marad.

Bővebben
Készítsen sült húst

Készítsen sült húst

Pirítva vagy grillezve? Ha egy kis gőz is keveredik a forró levegőhöz a hús szaftos marad, miközben a felszíne ropogósra sül.

Bővebben
Pároljon halat

Pároljon halat

A hal ízének és állagának nagyon jót tesz a párolás. A gőzben a hal gyönyörű színt kap, megőrzi eredeti, lágy textúrát és természetes finom ízét.

Bővebben

Pároljon zöldséget

Pároljon zöldséget

A párolás során a zöldségek megőrzik az értékes tápanyagokat és vitaminokat, így egészségesebbek lesznek, mintha főzné vagy sütné őket. Az alacsony hőfokú, párás környezetben roppanósak, élénk színűek és ízletesek maradnak.

Bővebben
Sous Vide

Sous Vide

Szuvidolás során az alapanyagok és a fűszerek egy vákuum tasakba zárva, alacsony hőfokon párolódnak a sütőtérben. Ettől intenzívebb lesz az ízük, és ellenállhatatlan lesz a textúrájuk. A szuvidolt étel a lezárt vákuum tasakban napokig eláll, ha csak később akarja felhasználni.

Bővebben

Sokkal több, mint egy gőzsütő

    Főzzön velünk!

    A gőzsütés rendkívül egyszerű. A sült húsok és péksütemények készítéséhez válassza az „Alacsony páratartalmú” programot. A párolás (100% gőz) program ideális halak, rizs, kuszkusz és zöldségek készítéséhez. Az ételek így ízletesebbek és egészségesebbek lesznek, ráadásul gyorsabban elkészülnek, mintha hőlégkeverés programon sütné őket. Regeneráló programon felmelegítheti a korábbi maradékot, melynek olyan íze lesz, mintha akkor frissen készült volna.

    Tökéletes lesz minden fogás

    A gőz nélkülözhetetlen hozzávaló azoknak, akik nap mint nap egészséges és finom fogásokat akarnak készíteni. Az alacsony zsírtartalmú, tápláló ételek nemcsak felejtetlenül finomak, de színük és állaguk is tökéletes. A gőzprogramok segítenek Önnek, hogy magasabb szintre emelje kulináris készségeit.

    ANGOLOSAN. KÖZEPESEN. JÓL ÁTSÜTVE. AHOGY SZERETNÉ.

    A gőzsütő maghőmérőjének segítségével tökéletes ételeket készíthet. Egy angolosra sült sztéket. Egy tökéletes sült csirkét. A maghőmérő segítségével megadhatja sütőjének, hogyan szeretné az ételt elkészíteni pont azokkal a szavakkal, melyeket az étteremben is használ − angolosan, közepesen vagy jól átsütve. Bízza sütőjére, és pont olyan lesz az étel, ahogy Ön kérte.

    Süssön úgy, mint egy profi

    A kenyerek, péksütemények és desszertek szerelmesi még többet hozhatnak ki kedvenceikből egy gőzsütő segítségével. Némi gőz hozzáadásával a kenyér héja ropogós, a belseje pedig puha lesz, és a desszertek is tökéletes állagúak lesznek. Egy AEG gőzsütővel minden lehetséges.