AEG gőzsütők: felejthetetlen ízek mesterfokon

Miért érdemes gőzprogramon sütni?

.

Nem keverednek az ízek
A különböző ételek nem veszik át egymás ízét.

Az étel nem szárad ki
Az alapanyagok megőrzik nedvességtartalmukat.

Egészségesebb lesz az étel
Megmarad a vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok nagy része.

Egyenletesen átsülnek az ételek
Minden falat egyenletesen sül át, bármelyik polcszinten is legyen.

Hatékonyabb
A gőzben alacsonyabb hőfokon sülnek, és gyorsabbanelkészülnek az ételek.

 Hozza ki a legtöbbet gőzsütőjéből

 • Süssön kenyeret és péksüteményt
  Süssön kenyeret és péksüteményt

  Adjon hozzá egy kis gőzt, így a tészta jobban megemelkedik. Kívül ropogós kérget kap, míg belül puha és laza marad.

 • Készítsen sült húst
  Készítsen sült húst

  Pirítva vagy grillezve? Ha egy kis gőz is keveredik a forró levegőhöz a hús szaftos marad, miközben a felszíne ropogósra sül.

 • Pároljon halat
  Pároljon halat

  A hal ízének és állagának nagyon jót tesz a párolás. A gőzben a hal gyönyörű színt kap, megőrzi eredeti, lágy textúrát és természetes finom ízét.

 • Pároljon zöldséget
  Pároljon zöldséget

  A párolás során a zöldségek megőrzik az értékes tápanyagokat és vitaminokat, így egészségesebbek lesznek, mintha főzné vagy sütné őket. Az alacsony hőfokú, párás környezetben roppanósak, élénk színűek és ízletesek maradnak.

 • Sous Vide
  Sous Vide

  Szuvidolás során az alapanyagok és a fűszerek egy vákuum tasakba zárva, alacsony hőfokon párolódnak a sütőtérben. Ettől intenzívebb lesz az ízük, és ellenállhatatlan lesz a textúrájuk. A szuvidolt étel a lezárt vákuum tasakban napokig eláll, ha csak később akarja felhasználni.

Sokkal több, mint egy gőzsütő

Tudta, hogy ha sütés közben egy kis gőz is kerül a sütőtérbe még finomabb lesz a kenyér és a sütemény? A gőz finoman átjárja a tésztát, és megemeli. Miután a gőz elpárolog, a forró levegő finoman kérgesre süti a tészta felszínét.

Főzzön velünk!

A gőzsütés rendkívül egyszerű. A sült húsok és péksütemények készítéséhez válassza az „Alacsony páratartalmú” programot. A párolás (100% gőz) program ideális halak, rizs, kuszkusz és zöldségek készítéséhez. Az ételek így ízletesebbek és egészségesebbek lesznek, ráadásul gyorsabban elkészülnek, mintha hőlégkeverés programon sütné őket. Regeneráló programon felmelegítheti a korábbi maradékot, melynek olyan íze lesz, mintha akkor frissen készült volna.

Tökéletes lesz minden fogás

A gőz nélkülözhetetlen hozzávaló azoknak, akik nap mint nap egészséges és finom fogásokat akarnak készíteni. Az alacsony zsírtartalmú, tápláló ételek nemcsak felejtetlenül finomak, de színük és állaguk is tökéletes. A gőzprogramok segítenek Önnek, hogy magasabb szintre emelje kulináris készségeit.

ANGOLOSAN. KÖZEPESEN. JÓL ÁTSÜTVE. AHOGY SZERETNÉ.

A gőzsütő maghőmérőjének segítségével tökéletes ételeket készíthet. Egy angolosra sült sztéket. Egy tökéletes sült csirkét. A maghőmérő segítségével megadhatja sütőjének, hogyan szeretné az ételt elkészíteni pont azokkal a szavakkal, melyeket az étteremben is használ − angolosan, közepesen vagy jól átsütve. Bízza sütőjére, és pont olyan lesz az étel, ahogy Ön kérte.

Süssön úgy, mint egy profi

A kenyerek, péksütemények és desszertek szerelmesi még többet hozhatnak ki kedvenceikből egy gőzsütő segítségével. Némi gőz hozzáadásával a kenyér héja ropogós, a belseje pedig puha lesz, és a desszertek is tökéletes állagúak lesznek. Egy AEG gőzsütővel minden lehetséges.