FEDEZZE FEL A GŐZ EREJÉT!
Egy AEG gőzsütő kombinált gőzprogramjain pont olyanok lesznek az ételek, ahogy Ön szereti. Akár kenyeret, húst, halat vagy zöldséget készít, tökéletes lesz minden fogás. Sőt, bizonyos modellekben, akár szuvidolhat is, így éttermi minőségű ételeket készíthet otthon, saját konyhájában. Receptekkel, és hasznos információkkal segítünk Önnek abban, hogy az első pillanattól fogva a legtöbbet hozhassa ki gőzsütőjéből.
Süssön kenyeret és süteményt
Felülmúlhatatlan ízélmény
A frissen sült kenyér és egy könnyű sütemény sokakat boldoggá tesz. Egy gőzsütőben tökéletes lesz bármely édes vagy sós sütemény, kenyér és péksüti is. Ha nincs még bevált kenyér receptje, vagy örömmel lepi meg családját új süteményekkel, próbálja ki magos kenyér és túrós-kakós kuglóf receptjeinket.
Süssön kenyeret otthonában
Nincs is jobb a frissen sült kenyerek, péksütik, piték és pogácsák finom illatánál! Egy AEG gőzsütőben az aranybarna, ropogós kéreg alatt puha és könnyű marad a tészta. Csak adjon hozzá egy kis gőzt!
Tudta, hogy ha sütés közben egy kis gőz is kerül a sütőtérbe még finomabb lesz a kenyér és a sütemény? A gőz finoman átjárja a tésztát, és megemeli. Miután a gőz elpárolog, a forró levegő finoman kérgesre süti a tészta felszínét.
Készítsen sült húst
Szaftos és zamatos fogások, minden alkalommal
Hogyan készíthet ízletes sertést vagy szárnyast gőzsütőben? Hogyan kell tökéletesre sütni a sztéket? Hogyan készíthet szaftos sülteket, csodaálatosan ropogós bőrrel? Mi sem egyszerűbb ennél! Csak kövesse a recepteket lépésről lépésre, és készítsen felejthetetlenül finom sült csirkét, sertéssültet vagy sztéket.
Sokkal, de sokkal finomabb
A szaftos szték szelettől a grillcsirkén át a pirított császárhúsig bármit elkészíthet a sütőben anélkül, hogy közben egyszer is kinyitná a sütőajtót. A maghőmérő segítségével pont olyan lesz minden hús, ahogy Ön szereti.
Sokkal, de sokkal finomabb
A víz sokkal jobban vezeti a hőt, mint a levegő, ezért gőzprogramon alacsonyabb hőfokon süthet. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra süti a húsokat belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak – minden alkalommal.
Pároljon halat
Ne érje be a tökéletesnél kevesebbel
Halászlé, halragu, vagy egy szelet lazac…. A halat igazán jól elkészíteni egyáltalán nem nehéz. De, aki csak a tökéletessel éri be, akinek nem jó, ha a hal sütés közben szétesik vagy kiszárad annak a gőz elengedhetetlen hozzávaló. Ha elkészíti mustáros vajhal és párolt lazac receptjeinket, látni fogja, mennyire egyszerű gőzprogramon tökéletesre sütni a halat.
Sokkal, de sokkal finomabb
A hal nagyon finom, ha jól van elkészítve. Ráadásul egészséges is. Gőzprogramon hozzáadott zsiradék nélkül, minimális fűszerezéssel elkészítheti. Annyira egyszerű és finom, hogy mostantól Ön is gyakrabban készít majd halat.
Süssön kenyeret otthonában
Nincs is jobb a frissen sült kenyerek, péksütik, piték és pogácsák finom illatánál! Egy AEG gőzsütőben az aranybarna, ropogós kéreg alatt puha és könnyű marad a tészta. Csak adjon hozzá egy kis gőzt!
Pároljon zöldséget
Sokkal egészségesebb
A friss zöldségek ott vannak szinte minden hűtőszekrényben. Tele vannak tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Egyszerűen finomak és változatosak. De hogyan készíthet belőlük finom és egészséges fogásokat? Kezdje egy egyszerű spárga étellel vagy egy izgalmas sütőtökkel.
Sokkal, de sokkal finomabb
A zöldségek nyersen nagyon finomak. Ha jól vannak elkészítve, akkor előételként, főételként, sőt, még desszertként is emlékezetesek lesznek. Nagyon fontos, hogy ne főzze túl a friss zöldségeket, mert azzal a jó ízeket is kifőzi belőlük.
Sokkal, de sokkal finomabb
A gőzben a zöldségek megőrzik eredeti, élénk színüket, roppanós állagukat, magas tápértéküket és vitamintartalmukat. Ezért nem csak egészségesebbek lesznek, de finomabbak és gusztábbak is.
Szuvidoljon
Felejthetetlen ízek
A szuvidolás hosszú ideig a profi séfek kiváltsága volt. Amikor egy étteremben azon gondolkozott, vajon miért annyira intenzív az ételek íze, akkor valószínűleg szuvidolt alapanyagból dolgozott a séf. Többnyire a húsokat szokták szuvidolni, de zöldséges és gyümölcsös fogásokat is készíthet ezzel a módszerrel. Kezdje a szuvidolást néhány szelet marha hússal. Gyorsan rá fog érezni az ízére.
Még intenzívebb ízek
Hogyan kell szuvidolni? Az alábbi videóban megmutatjuk, hogy tud otthonában is éttermi minőségű ételeket készíteni, illetve mi mindenre használhatja még sütője speciális funkcióit.
Sokkal, de sokkal finomabb
Szuvidolás során az alapanyagok a fűszerekkel együtt, egy vákuum tasakba zárva, alacsony hőmérsékleten, hosszú ideig párolódnak a sütőben. A vákuum tasakban a fűszerek alaposan átjárják az ételt, ezért hihetetlenül intenzívek lesznek az ízek. A sokszor órákon át tartó, alacsony hőmérsékleten történő párolódás miatt, varázslatosan porhanyós lesz az ételek állaga.