Fedezze fel

Páraelszívók

Főzés AEG indukciós főzőlapon, miközben az AEG páraelszívója magába szívja a felesleges gőzmennyiséget

Visszafogott vagy merész. Kívánsága szerint.

Minden páraelszívónk alkalmas rá, hogy könnyen és gyorsan eltávolítsa konyhájából a gőzt. A hasonlóságok itt véget is érnek. Válasszon olyan páraelszívót, amely tökéletesen megfelel ízlésének – egy merész Décor formatervezésűt, amilyen Skylight páraelszívónk (lásd a képen), vagy szavazzon egy Discreet modellünkre, amely belesimul a konyhájába.

Hozzon létre tökéletes légkört konyhájában

Hozzon létre tökéletes légkört

Fűszerezés. Ízek. Fortélyok. Aromák. A főzés az élvezetről szól. Alkossa meg mérnöki pontossággal ételei elkészítésének tökéletes légkörét a SilentTech segítségével, amely a főzés egy csendesebb módja. A hangulatosabb környezet megteremtése érdekében a LED lámpák meleg fénybe borítják a munkafelületet, míg a Breeze funkció diszkréten megtisztítja a levegőt, amint Ön végzett.

Üdébb konyha – gond nélkül

Miközben mesterművünk elkészítésén fáradozunk, önműködő páraelszívónk intuitív módon dolgozik konyhánk frissességének és tisztaságának megőrzésén. A Hob2Hood funkció reagál az ételek minden sercegésére, automatikusan elindítva, majd a főzés folyamatához igazítva az elszívó működését. Erőteljes motorja már a keletkezés pillanatában eltávolítja a gőzöket és a párát.

Tenger gyümölcsei készülnek egy edényben

Megbízható teljesítmény

Nagy hatásfokú páraelszívóink használatával már a főzés végeztével teljesen tiszta és friss levegőt élvezhet otthonában. Praktikus szűrési rendszerének köszönhetően a zsír nem rakódik le a szerkezetben, s ezáltal nemcsak könnyebben tisztítható, hanem a kellemetlen szagok is folyamatosan távoznak belőle. Ezek a részletek jelentik a különbséget – nap mint nap.

Lazac főzése indukciós főzőlapon, miközben a felesleges gőzt a tűzhely páraelszívója magába szívja.
A legszélesebb választék

Mivel széles választék áll rendelkezésére, Hob2Hood kombinációját könnyedén megtalálhatja.

Egy elegáns AEG-páraelszívó

Az Ön konyhája, az Ön stílusa

Hasznosítsa a Hob2Hood szívóerejét kedvenc stílusában. A piacon képviselt hasonló technológiák területén nálunk található a legnagyobb választék. Összekapcsolható főzőlapok és páraelszívók legszélesebb választékából megtalálhatja a stílus és funkció konyhájába illő, tökéletes kombinációját. Nem kötünk kompromisszumot a teljesítmény terén.

AEG konyhai páraelszívó-szűrők

Páraelszívó-szűrők ismertetése

A frissesség egész éven át történő fenntartása érdekében tartsa karban páraelszívója szűrőit. A zsírszűrők megkötik az ételrészecskéket, így tisztává teszik a levegőt és a felületeket. Eközben az aktív szén szűrők megkötik és eltávolítják a szagokat. Némelyik páraelszívó állandó szűrővel rendelkezik, amelyek tisztíthatók és újból felhasználhatók, míg mások eldobható szűrőt igényelnek. Bármelyik páraelszívót is választja, rendszeresen kell tisztítani vagy cserélni a szűrőket.