Fedezze fel

Indukciós főzőlapok

Egy kanál vaj a hideg főzőlapon biztonságban van, miközben mellette egy serpenyőben paradicsomszósz rotyog

Tiszta és biztonságos

Az indukciós főzőlap csak az edényt és a benne készülő ételt melegíti, semmi mást. Maga a főzőlap az edény körül nem forrósodik fel. Ezért nem is ég rá semmi, ha véletlenül kifut az étel. Ha nincs rajta edény, nem melegszik fel, ezért biztosan nem fogja megégetni a kezét.

Csokoládéolvasztás egy AEG indukciós főzőlapon

Precíz hőfokszabályozás, tökéletes ízek

Készítsen könnyedén tökéletes ételeket. Az AEG indukciós főzőlapok érintőkapcsolós kezelőfelületén azonnal beállíthat bármilyen hőfokozatot. Készíthet nagy hőfokon pirított ropogós bőrű lazacot, vagy éppen selymesen krémes olvasztott csokoládét.

A képen láthatja, hogy az AEG indukciós főzőlapon gyorsabban melegszik fel, és hamarabb készül el a pattogatott kukorica, mint más tűzhelyeken

Gyorsabb, mint a többi  főzőlap

Az indukciós főzőlapok gyorsabban felmelegszenek, mint a többi főzőlap, ezért hamarabb elkészítheti az ételeket. Az érintőkapcsolós kezelőfelület érzékeli a legfinomabb érintést is, a főzőlap pedig azonnal reagál a beállítások változtatására. Ezért a különleges fogásokat mindig a megfelelő hőfokon készítheti el.

AEG indukciós főzőlapok

 Az AEG MaxiSense Pure indukciós főzőlap
Könnyű tisztítani

A MaxiSense® Pure sima, fekete üvegfelületét gyorsan és egyszerűen letisztíthatja.

MaxiSense® Pure főzőlap

Egy elegáns fekete üvegfelület

Ez a gyönyörű, fekete, stílusos főzőlap gyönyörűen mutat a konyhában. A MaxiSense® Pure tökéletesen simul bele a munkapultba. A modern, piros LED világítású kezelőfelület és a főzőzónák csak akkor válnak láthatóvá, amikor bekapcsolja a főzőlapot. Kikapcsolt állapotban csak egy elegáns fekete üveglap.

Minden alkalomra van megoldás

Akár egy családi vacsorára, akár egy nagyobb összejövetelre készül, a FlexiBridge funkciós indukciós főzőlapok alkalmazkodnak edényei méretéhez. Összekapcsolhat 2 egymás felett lévő főzőzónát, és 1 kezelőfelületről irányíthatja a 2 zóna beállításait. Így kényelmesen főzhet az extra nagy méretű edényekben is.

Még több érv az indukciós főzőlapok mellett

 • Az AEG indukciós főzőlapon gyorsan felforr a víz
  1
  Turbó fokozat

  A Booster funkció aktiválásával a főzőlap azonnal maximális fokozatra kapcsol. Használja, amikor nagyon gyorsan kell pirítani a húst.

 • MaxiSense indukciós főzőlap kezelőpanele
  2
  Leállít, majd folytat

  Ha ott kell hagynia az ételt, a Stop&Go gombbal azonnal lekapcsolhatja a főzőlapot. Később pedig ugyanazokkal a beállításokkal folytathatja a főzést.

 • AEG hob2hood rendszerű főzőlap és páraelszívó
  3
  Tiszta levegő, automatikusan

  A Hob2Hood rendszerű főzőlapok főzés közben automatikusan szabályozzák a hasonló rendszerű elszívók teljesítményét.

A grafikon mutatja a serpenyőben sercegő hús és zöldségek hőmérsékletváltozását a PowerSlide mozgatása közben

Forralás vagy melegen tartás - egy mozdulat

Az, hogy milyen hőfokon készül az étel, jelentősen meghatározza az ízét. Ezért a pontos hőfokszabályozás sokat segít Önnek abban, hogy amit készít, az tökéletes legyen. A PowerSlide funkciós indukciós főzőlapokon előre beállíthat 3 különböző hőmérsékletet a főzőzónákon: forraláshoz, főzéshez és melegen tartáshoz. Így főzés közben csak az edényeket kell átcsúsztatnia az egyik zónáról a másikra. Úgy főzhet, mint a hivatásos séfek: tökéletesen kontrollálhatja a hőfokot, s ezáltal minden alkalommal felejthetetlenül finom lesz az étel.

Csak a főzésre figyeljen

Ha főzés közben csak az ételre figyel, sokkal finomabb fogásokat készíthet. A legújabb technológiai megoldásokkal működő főzőlapjaink automatikusan szabályozzák a páraelszívó teljesítményét. Így eggyel kevesebb dolog vonja el a figyelmét a főzésről. Ha változtatja a főzőlap beállításait, automatikusan változik az elszívás intenzitása is. Amikor forral valamit, akkor nagyobb teljesítménnyel, amikor éppen csak melegen tartja az ételt, akkor alacsonyabb fokozaton dolgozik az elszívó.