Termékjellemzők

A hatékony páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában. Nem kell külön helyet találnia a főzőlapnak és az elszívónak. Szabadjára engedheti kreativitását konyhája megtervezésekor.

Előnyök

Nagyobb szabadság a konyha kialakításában, így stílusának megfelelően tervezheti meg

A nagy teljesítményű páraelszívóval egybeépített indukciós főzőlap nagyobb szabadságot kínál a konyha kialakításában. Így még több hely lesz változatos elképzeléseinek megvalósításához.

Főzzön kényelmesen a főzőlap mindkét oldalán a FlexiBridge zónákon

A főzőlap mindkét oldalán rugalmasan használható FlexiBridge zónák vannak. Akár 4 zónát is összekapcsolhat egyszerre. Így akár lábosban, serpenyőben vagy grill lapon főz, mindig az edényekhez igazíthatja a zónák méretét.

Főzés után csendben megtisztítja a levegőt a Breeze funkcióval

Miután elkészült az étel, szeretné nyugodtan élvezni, és diszkréten felfrissíteni a konyhában a levegőt. A Breeze funkció csendben megtisztítja a levegőt, és nem zavarja önt és barátait étkezés közben.

Egyszerű tisztítani. Egyszerű kiszedni. 2in1 szűrő.

A 2in1 szűrő egy szénszűrő és egy zsírszűrő kombinációja, mely eltávolítja a szagokat és a zsíros párát a levegőből. Ha levegőkeringtetéses módban építi be a készüléket, akkor szüksége lesz a 2in1 szűrőre. A szűrő könnyen kiszedhető, és mosogatógépben tisztítható.

Hozza ki a legtöbbet készülékéből a AEG alkalmazás segítségével

Az AEG alkalmazással új szintre emelheti a főzés élményét. Csupán néhány érintésre vannak a részletes, könnyen követhető útmutatók, melyek segítségével gyorsan megismerkedhet készüléke kényelmes és izgalmas funkcióival. Így a legtöbbet hozhatja ki főzőlapjából.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels