Termékjellemzők

A 8000-es FlameLight gázfőzőlap fényes LED-jei 1-től 9-ig mutatják a teljesítményfokozatokat, hogy magabiztosan irányíthassa a főzés folyamatát. A LED-ek jelzik, hogy a vezérlőgombok be vagy ki vannak-e kapcsolva, illetve, hogy melyik zóna meleg még a használat után.

Előnyök

Erős LED fények jelzik a fokozatokat

A FlameLight LED-ek egyértelműen jelzik a gázfokozatokat 1-től 9-ig, így magabiztosan szabályozhatja a láng intenzitását főzés közben. Az erős fényű LED-ek azt is mutatják, hogy egy gázégő be- vagy kikapcsolt állapotban van.

StepPower: precízen beállítható lángerősség

A StepPower lehetővé teszi a hőfokozat precíz beállítását, és ezzel segít, hogy minden alkalommal ugyanolyan csodás fogásokat készítsen. A hőfokozat 1-től 9-ig állítható.

Hob2Hood®: az elszívó az automatikus vezérléséhez

A Hob2Hood® automatikusan elindítja a páraelszívót, amikor bekapcsolja a főzőlapot. Az elszívás intenzitását a főzőlapon beállított legmagasabb teljesítményfokozathoz igazítja.

Percszámláló. Kövesse nyomon, hogy áll az étel.

A percszámláló segítségével nyomon követheti a főzés folyamatát, és irányítása alatt tarthatja az alkotás minden lépését.

A maradékhő kijelző megmutatja melyik zóna meleg

Nem kell többé találgatnia, vajon kikapcsolta-e az adott zónát. A maradékhő kijelzés egyértelműen mutatja, hogy be van-e kapcsolva a főzőlap, és melyik zóna meleg.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels