Termékjellemzők

A legjobb ízű és állagú sültek érdekében használja a 7000 SenseFry® indukciós főzőlapot. Egyszerűen válassza ki az ételféleséget és a kívánt eredményt. Nem kell többé találgatnia, mikor megfelelő a serpenyő vagy az olaj hőmérséklete – és nem kell többé állítgatnia sem azt.

Előnyök

Egységes sütési eredmények a Fry Sensor használatával

Az indukciós tűzhelyen alkalmazott korszerű sütésérzékelő tökéletesen egyenletes végeredményt biztosít bármilyen recept esetén. Az érzékelő érzékeli, vezérli és egyenletesen szabályozza a hőmérsékletet a főzőlap és a serpenyő felületén. Így minden tökéletesre sül meg.

A színes érintőfelület ért az Ön nyelvén

A színes, érintésvezérelt felhasználói felület lépésről lépésre kalauzol és folyamatosan visszajelzést nyújt, így Ön még magabiztosabban főzhet. Még azt is megtanítja, hogyan kell szuvidálni. Lépjen szintet a főzésben.

Változatos főzés a FlexiBridge® segítségével

A FlexiBridge® funkcióval személyre szabhatja saját főzőterületét, különféle módokon akár 4 szegmenst is összekapcsolhat és szabályozhat. Ideális megoldás, ha nagy vagy hosszú serpenyőben főz, vagy ha sokféle ételt kell készítenie egyszerre.

Hob2Hood®: Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood® funkció összekapcsolja a főzőlapot és a páraelszívót. A páraelszívó a hő függvényében automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, úgy, hogy Önnek ehhez egy ujját sem kell felemelnie. Erőteljes elszívás intenzív sütéskor. És csendesebb elszívás párolás közben.

Minden egyes főzőzóna. egyedileg időzíthető

Miután egy főzőzónát bekapcsolt, annak időzítője gyorsan és kényelmesen hozzáférhető az érintőkijelzőn. Nem kell hozzá keresgélni a menükben vagy más zónáknál. Mivel minden egyes fogás készítése pontosan időzíthető, az egész főzési folyamat tökéletesen irányítható.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels