
AEG gőzsütők: felejthetetlen ízek mesterfokon
Az AEG gőzsütőkben a kombinált gőzprogramokon pont olyan lesz az étel, ahogy Ön szereti.
A víz sokkal jobban vezeti a hőt, mint a levegő, ezért gőzprogramon alacsonyabb hőfokon süthet. A gőz és a forró levegő együtt csodálatosan zamatosra, szaftosra és felejthetetlenül finomra süti az ételeket belül, miközben kívül aranybarna kérget kapnak.

Miért érdemes gőzprogramon sütni?
.
Nem keverednek az ízek
A különböző ételek nem veszik át egymás ízét.
Az étel nem szárad ki
Az alapanyagok megőrzik nedvességtartalmukat.
Egészségesebb lesz az étel
Megmarad a vitaminok, tápanyagok és ásványi anyagok nagy része.
Egyenletesen átsülnek az ételek
Minden falat egyenletesen sül át, bármelyik polcszinten is legyen.
Hatékonyabb
A gőzben alacsonyabb hőfokon sülnek, és gyorsabbanelkészülnek az ételek.
Hozza ki a legtöbbet gőzsütőjéből
-
Süssön kenyeret és péksüteményt
Adjon hozzá egy kis gőzt, így a tészta jobban megemelkedik. Kívül ropogós kérget kap, míg belül puha és laza marad.
-
Készítsen sült húst
Pirítva vagy grillezve? Ha egy kis gőz is keveredik a forró levegőhöz a hús szaftos marad, miközben a felszíne ropogósra sül.
-
Pároljon halat
A hal ízének és állagának nagyon jót tesz a párolás. A gőzben a hal gyönyörű színt kap, megőrzi eredeti, lágy textúrát és természetes finom ízét.
-
Pároljon zöldséget
A párolás során a zöldségek megőrzik az értékes tápanyagokat és vitaminokat, így egészségesebbek lesznek, mintha főzné vagy sütné őket. Az alacsony hőfokú, párás környezetben roppanósak, élénk színűek és ízletesek maradnak.
-
Sous Vide
Szuvidolás során az alapanyagok és a fűszerek egy vákuum tasakba zárva, alacsony hőfokon párolódnak a sütőtérben. Ettől intenzívebb lesz az ízük, és ellenállhatatlan lesz a textúrájuk. A szuvidolt étel a lezárt vákuum tasakban napokig eláll, ha csak később akarja felhasználni.


Főzzön velünk!
A gőzsütés rendkívül egyszerű. A sült húsok és péksütemények készítéséhez válassza az „Alacsony páratartalmú” programot. A párolás (100% gőz) program ideális halak, rizs, kuszkusz és zöldségek készítéséhez. Az ételek így ízletesebbek és egészségesebbek lesznek, ráadásul gyorsabban elkészülnek, mintha hőlégkeverés programon sütné őket. Regeneráló programon felmelegítheti a korábbi maradékot, melynek olyan íze lesz, mintha akkor frissen készült volna.

Tökéletes lesz minden fogás
A gőz nélkülözhetetlen hozzávaló azoknak, akik nap mint nap egészséges és finom fogásokat akarnak készíteni. Az alacsony zsírtartalmú, tápláló ételek nemcsak felejtetlenül finomak, de színük és állaguk is tökéletes. A gőzprogramok segítenek Önnek, hogy magasabb szintre emelje kulináris készségeit.

ANGOLOSAN. KÖZEPESEN. JÓL ÁTSÜTVE. AHOGY SZERETNÉ.
A gőzsütő maghőmérőjének segítségével tökéletes ételeket készíthet. Egy angolosra sült sztéket. Egy tökéletes sült csirkét. A maghőmérő segítségével megadhatja sütőjének, hogyan szeretné az ételt elkészíteni pont azokkal a szavakkal, melyeket az étteremben is használ − angolosan, közepesen vagy jól átsütve. Bízza sütőjére, és pont olyan lesz az étel, ahogy Ön kérte.

Süssön úgy, mint egy profi
A kenyerek, péksütemények és desszertek szerelmesi még többet hozhatnak ki kedvenceikből egy gőzsütő segítségével. Némi gőz hozzáadásával a kenyér héja ropogós, a belseje pedig puha lesz, és a desszertek is tökéletes állagúak lesznek. Egy AEG gőzsütővel minden lehetséges.