VÁSÁRLÁSI ÚTMUTATÓ

TALÁLJA MEG A TÖKÉLETES FAGYASZTÓT

HOVÁ KERÜL A FAGYASZTÓSZEKRÉNY?

A magas fagyasztószekrényekben egyszerűen és átláthatóan rendezheti el az élelmiszereket és a készételeket. Mindig gyorsan megtalálja majd amit keres.

A fentieken túl, nagyon fontos, hogy ellenőrizze a kiválasztott készülék méreteit (magasság, szélesség, mélység), hogy biztosan beférjen majd a helyére. 

KAPACITÁS

Mekkora fagyasztótérre van szüksége?   

Becsülje meg az alapján, hogy körülbelül hány tasaknyi zöldséget tartana benne egyszerre:

93 literes – 5 csomag zöldség
200 literes – 11 csomag zöldség
387 literes – 20 csomag zöldség

Tipp: Ha szokott nagyobb darab élelmiszereket fagyasztani (pl. egész csirkét vagy kacsát), keresse a nagy fiókos (MaxiBox) fagyasztószekrényeket.

LEOLVASZTÁS

Ne töltse azzal az idejét, hogy néhány havonta leolvasztja a fagyasztóját!

A NoFrost rendszerű modellek leolvasztják magukat, ezért nem képződik jég a fagyasztótérben. Mivel nincsenek jégkristályok, melyek belepik az ételeket, azok hosszabb ideig megőrzik eredeti ízüket és textúrájukat. 

A NoFrost rendszerű AEG fagyasztószekrényeket soha nem kell leolvasztani, és mindig kiváló teljesítményt nyújtanak.

A HŐMÉRSÉKLET

Tartsa kézben az irányítást! Keresse a következő funkciókat:

Optimális hőmérséklet – Az AEG precíz technológiája a fagyasztóban gondoskodik arról, hogy minden fiókban egyenletes legyen a hőmérséklet - így minden étel sokáig megőrzi frissességét.

Gyors fagyasztás – Az AEG gyors fagyasztás funkcióval rövid idő alatt lefagyaszthatja a friss ételeket - így azok megőrzik eredeti ízüket, színüket és értékes tápanyagaikat.

Magas hőmérséklet riasztás – a készülék jelzi, ha nyitva marad a fagyasztó ajtaja, vagy ha túl magas a hőmérséklet a fagyasztótérben.

ENERGIAHATÉKONYSÁG

A fagyasztószekrények energiahatékonyságát egy A+++ -tól (legenergiatakarékosabb) G-ig (legkevésbé energiatakarékos) tartó skálán jelölik. Ha legalább A+ energiaosztályú fagyasztószekrényt választ, jelentősen csökkentheti a villanyszámlát. Egy A++ osztályú fagyasztó 21%-kal kevesebb energiát fogyaszt, mint egy A+ minősítésű fagyasztó.

Tipp: A fagyasztó legyen távolabb a radiátortól és a sütőtől, így még alacsonyabb lesz az energiafogyasztása.

VÁLASSZA KI FAGYASZTÓJÁT

Ha egy professzionális hőfokszabályozással és nagy pakolótérrel rendelkező kiváló teljesítményű fagyasztószekrényt keres, egy AEG készülék tökéletes választás lesz.

Megnézem a fagyasztószekrényeket