Termékjellemzők

Az AEG sótömb új megoldást képvisel a természetes és egészséges ételek, illetve a fűszerezés világában. A Himalája rózsaszín kősójából készített tömb melegíthető sütőben, főzőlapon vagy grillen, és hűthető a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Grillezett kardhalfilé.

Előnyök

Színtiszta ízek. Természetes forrásból

Rózsaszín kősóból készített AEG sótömb, egyenesen a Himalája hegyeiből. A meleg ételek ásványi anyagokban és fűszerekben gazdagok, ezért nincs szükség plusz vajra vagy olajra – élvezze a természetes ízeket.

Egyetlen felület. Számtalan lehetőség

Az AEG sótömbre illeszthető többrétegű acélkeret a gondos tervezésnek köszönhetően kiváló hőátadást garantál. Süthet-főzhet vele bármilyen főzőlapon vagy sütőben. A keret nélkül közvetlenül a grillezőn is használhatja.

Közösségi főzés

A sótömb használatával akár az étkezőasztalon is elkészíthető a kívánt fogás – ez az igazi látványkonyha. A sütőből kivéve a természetes anyagok hosszú ideig forróak maradnak.

Tartsa forrón. Vagy hidegen

Melegítés vagy hűtés után tálalja az ételt a sótömbön. A felület hőmérséklete állandó marad, így egyszerűen megőrizhető minden fogás egyedi ízvilága.

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Fotó egy konyháról

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet