Termékjellemzők

Az AirFry sütő és a hozzá tartozó rácsos tálca használatával olaj nélkül is megtapasztalhatja a sült ételek ízét és állagát. A forró levegő akadálytalanul halad át a tálcán, minden oldalról hevítve a hozzávalókat. Az egészséges, ropogós felület érdekében.

Előnyök

AirFry: a ropogósra sült és egészségesebb ételekért

Ha AirFry beállítást és tálcát használ a sütőben, kevesebb olajjal élvezheti a ropogós sültkrumplit és a finom zöldségeket. A rácsos tálca lehetővé teszi a forró levegő folyamatos körkörös mozgását a sütőben, így az ételek minden oldala megsülhet. Ropogós tökéletesség minden alkalommal.

Multilevel Cooking: sütés-főzés több szinten. Készítsen egyszerre többfélét

A Multilevel Cooking funkció kiegészítő fűtőgyűrűje gondoskodik arról, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek, még akkor is, ha két tepsit helyez be egyszerre.

LED-es időzítő az ételkészítési folyamatok pontos vezérléséhez

A főzőlap LED-es időzítőjével pontosan kontrollálhatja az ételkészítést. Az időzítő riaszt az ételkészítési idő leteltével, így Ön eldöntheti, hogy még egy kicsit tovább főzi az ételt, átállítja a hőfokot, vagy előkészül a tálalásra.

Csúsztassa be és rögzítse. Teleszkópos csúszósínekkel

A kihúzható teleszkópos csúszósíneknek köszönhetően jobban hozzáférhet a sütőben lévő edényekhez. A csúszósínek lehetővé teszik, hogy a polcokat teljesen kihúzza és ebben a helyzetben rögzítse, így a keze szabadon marad és forgathatja, fűszerezheti a sültet.

Kerámialap. Gyors és hatékony

Kerámia főzőlap gyors és könnyen tisztítható kerámiazónákkal, amelyek gyorsan és pontosan melegítenek a gondtalan főzés érdekében.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels