Termékjellemzők

Az indukciós tűzhely hamarabb melegszik be, mint a többi tűzhely. Hamarabb képes felforralni a vizet, a hőfokállítás pedig olyan finom, hogy még a legösszetettebb, bonyolult ételek is könnyen elkészíthetők.

Előnyök

Indukciós főzőlap. Hűvösebb felület a biztonságosabb konyháért

Intelligens indukciós főzőlap technológiánk csak az edényeket és a bennük lévő ételeket melegíti, de semmi mást. A serpenyő körüli felület hűvös marad. Így ha főzés közben véletlenül hozzáér a főzőlaphoz az edények közelében, az ujjainak nem esik bántódása.

SteamBake. A jobb sütés titka

A SteamBake segítségével igazi pékárukat készíthet saját otthonában. A páratartalom lehetővé teszi, hogy a tészta teljesen megemelkedjen, és puha belső tartalmat alakít ki gazdag, ropogós kéreggel. És próbálja ki egy csodálatos sült csirkéhez vagy omlós halhoz is.

AirFry: a ropogósra sült és egészségesebb ételekért

Ha AirFry beállítást és tálcát használ a sütőben, kevesebb olajjal élvezheti a ropogós sültkrumplit és a finom zöldségeket. A rácsos tálca lehetővé teszi a forró levegő folyamatos körkörös mozgását a sütőben, így az ételek minden oldala megsülhet. Ropogós tökéletesség minden alkalommal.

Multilevel Cooking: sütés-főzés több szinten. Készítsen egyszerre többfélét

A Multilevel Cooking funkció kiegészítő fűtőgyűrűje gondoskodik arról, hogy az ételek tökéletesen átsüljenek, még akkor is, ha két tepsit helyez be egyszerre.

Az időzítő azt is jelenti, hogy soha nem fő túl az étel

Annak érdekében, hogy az ételei soha ne legyenek túlsütve, ez a sütő egy elektronikus időzítővel büszkélkedhet, amely kikapcsolja a hőt, amikor eltelt a beállított idő.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels