Termékjellemzők

A 8000 AutoSteam mikrohullámú sütő több gőzfunkcióval van ellátva. Megőrzi a zöldségek és halak értékes tápanyagait, így Ön egészségesebb ételeket készíthet. Mostantól kezdve könnyedén párolhat ételeket a mikrohullámú sütőben.

Előnyök

Grill funkció. Egyetlen gombnyomással működik

A Grill funkcióval süthet ropogós lasagne-t, vagy megpiríthatja a crème brûlée felszínét. Mikrohullámú sütő gyorsaságával és hatékonyságával kaphat olyan ízeket és állagot, mintha az ételt lassú tűzön grillezte volna.

Megbízható teljesítmény inverter technológiával

Az inverter technológiával az ételeket gyorsabban, egyenletesebben átmelegítheti a szabályozható teljesítményszinteknek köszönhetően. A melegítés során folyamatosan kibocsátott hőnek köszönhetően az étel egyenletesen készül, nem lesznek benne eltérő hőmérsékletű részek.

Nagyobb, mint amekkorának tűnik. Nagy, 29 literes kapacitás

Ne tévessze meg, hogy kívülről kicsinek tűnik. A mikrohullámú sütő 29 literes, nagyméretű belsejébe egyszerre több edény is befér.

Főzzön csendesen a Silent+ funkcióval.

Mostantól zajmentesen melegíthet a mikrohullámú sütőjében. A Silent+ funkcióval a mikrohullámú sütő zajmentesen melegíti fel az ételt.

Többlépcsős főzés. Sokoldalúság és könnyedség

Állítsa be elektronikusan, hogy először a mikrohullámú sütőben kezdje a sütést, majd a grillsütőben fejezze be. A többlépcsős főzés sokoldalúságot és könnyedséget biztosít a konyhában.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels