Termékjellemzők

A 8000 Cooling 360° hűtő-fagyasztó több légcsatornával rendelkezik az egyenletes hűtés érdekében. Ez minden polcon megvédi az élelmiszereket, és 28%-kal is segíthet csökkenteni az élelmiszerpazarlást*. A rozsdamentes acél elegáns, prémium megjelenést kölcsönöz konyhájának.
*Az 5000 ColdSense hűtőgéphez képest. A polcokon tárolt lágy sajt és főtt sonka eltarthatóságára vonatkozó külső vizsgálatok alapján. Az eredmények az ételek típusától függően változhatnak. Az élelmiszerpazarlás becsült csökkenése a készülék teljesítményén alapul, mellőzve a felhasználói szokásokat.

Előnyök

Hűtsön le minden sarkot a Cooling 360° segítségével

Az ételek minőségét stabil hőmérséklet és páratartalom óvja a hűtőszekrényben. A rozsdamentes acélból készült belső tér dizájnos megjelenést biztosít. A hatékony szellőzőnyílások minden ajtónyitás után gyorsan visszaállítják a hideget, ami segíthet akár 28%-kal csökkenteni az élelmiszerpazarlást*.

*Az 5000 ColdSense hűtőgéphez képest. A polcokon tárolt lágy sajt és főtt sonka eltarthatóságára vonatkozó külső vizsgálatok alapján. Az eredmények az ételek típusától függően változhatnak. Az élelmiszerpazarlás becsült csökkentése a készülék teljesítményén alapul, mellőzve a felhasználói szokásokat.

Korszakalkotó innováció. Egyedi hűtő-fagyasztó újrahasznosított műanyagból*

A hűtés új korszaka köszöntött be. Bemutatjuk a 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült belső béléssel ellátott hűtő-fagyasztó készülékünket. A kiselejtezett hűtőszekrényekből származó műanyagot új hűtőszekrények gyártásához használjuk fel, így a körforgás révén csökkentjük a hulladék mennyiségét.

A GreenZone+ technológiával megőrizheti a vitaminok akár 95%-át.*

A GreenZone+ tárolófiók megszünteti a felesleges páratartalmat, miközben megőrzi a megfelelő mennyiségű nedvességet a zöldségek számára. Ez 11 nap után is megőrzi a vitaminok akár 95%-át, mivel a megfelelő mennyiségű nedvességgel védi a termékeket.*

*Az áfonya C-vitamin-megmaradásának külső vizsgálatán alapuló vitaminmegőrzési arány, a GreenZone+ rekeszben töltött 11 nap után.

A fagyasztótér hűtőszekrénnyé alakítható. A nagyobb rugalmasság érdekében

A fagyasztórekesz teljesen átállítható, így a fagyasztót +4 °C-ra állíthatja, hogy növelje a hűtőszekrény területét, vagy a szokásos -15 °C és -24 °C közötti hőmérsékleten használhatja.

TwinTech® No Frost – lédúsan és hidratáltan tartja az élelmiszereket

A TwinTech® No Frost esetében soha nem kell leolvasztania a fagyasztót. Kettős hűtőrendszere 60%-kal hidratáltabban tartja az élelmiszereket, mint egy elpárologtatós készülék.* Száraz fagyasztólevegő használata nélkül ideális páratartalmat tart fenn, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels