Termékjellemzők

A Cooling 360° a készülék minden részén óvja az ételek állagát. A légkeringtetés a szellőzőkön keresztül mindenhová hideg levegőt juttat. Az innovatív, rozsdamentes acél hátfal az ajtónyitás után gyorsan visszaállítja a hőmérsékletet. A gondosan választott alapanyagok sokáig ínycsiklandók maradnak.

Előnyök

Minden szegletben. Hatékony hűtés. A Cooling 360° segítségével

A Cooling 360° hűtő korszerű légkeringtetést alkalmaz. A rendszer úgy keringteti a hideg levegőt, hogy az mindenhová eljusson. A rozsdamentes acél hátfal gyorsabban visszahűti a hűtőteret ajtónyitás után. Megóvja az ételek ízét és állagát.

CustomFlex® – minden igényre

Ahhoz, hogy friss, finom ételeket készíthessünk, elengedhetetlenek a friss hozzávalók. A CustomFlex®-szel egyéni igények szerint rendezhetők el a tárolnivalók a hűtő ajtajában. A fiókok áthelyezésével könnyedén kialakíthatóak a megfelelő méretű terek. Ez a hűtő valóban ízlés szerinti hozzávalókkal szolgál!

Extra hűtött fiók, finom friss élelmiszerek

Őrizze meg tovább kedvenc sajtjai és felvágottjai frissességét az Extra Chill fiók használatával. A zóna alacsonyabb hőmérsékletet tart fenn, mint a hűtőszekrény többi része.

Nyugalom tíz évre

A garancia magában foglalja a munkavégzést, a szállítást, a hűtőközeg eltávolítását és újratöltését, az általános karbantartási és szerviz költségeket. Regisztrációhoz kötött. (https://www.aeg.hu/local/promotions/extra-garancia-az-aeg-hutoszekrenyek-es-fagyasztok-kompresszorara/)

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels