Termékjellemzők

Az ultrahangos folteltávolító toll az erős szennyeződésekkel is elbánik - legyen szó tintafoltról vagy éppen kávéról, a ruhák mosás előtti előkezelése megoldja. Használja a folttal szennyezett felületeken. Hagyja, hogy a víz és az ultrahangos technológiájú mosószer kezelésbe vegye. Végül mossa ki és élvezze a látványos eredményt a textíliák széles skáláján.

Előnyök

Ultrahang-technológia. A tisztább eredményért

Az ultrahangos folteltávolító toll alkalmazásával tisztábbá válnak a ruhaneműk a mosási ciklus végére. A tintafoltoktól a kiöntött italokig az ultrahangos technológia mindennel elbánik. Egyszerűen végezzen előkezelést minden folton a tollal, és élvezze a tökéletes eredményt.

Kemény a foltokkal – gyengéd a ruhadarabokkal

Az ultrahangos folteltávolító toll kíméletesebb ruháihoz, mint a kézi mosás. A kevesebb dörzsölés minimálisra csökkenti a kelmekárosodást, ugyanakkor javítja a mosás eredményét. Kemény a foltokkal – gyengéd a ruhadarabokkal.

Előkezelés a hatékony tisztításért

A jobb eredmény érdekében kezelje a foltokat az ultrahangos folteltávolító tollal – legyen szó tintáról vagy kávéról, rúzsról vagy alapozóról. Mindezek a különleges ultrahangos technológia segítségével fellazíthatók, így minden mosás végén tiszta ruhákra számíthat.

Vélemények

Értékelje készülékét és nyerjen edényszettet!
Mit gondol készülékéről?

Visszajelzése segít nekünk a termékfejlesztésben, másoknak pedig a választásban. Írja meg tapasztalatait és nyerjen! A nyereményjáték részleteiről itt olvashat. Értékelését azzal kezdheti el, hogy bejelöli, hány csillagot ad készülékének.

Itt megoszthatja véleményét

Üdvözöljük! Itt elmondhatja véleményét: ha értékelést ír termékéről, azzal segít abban, hogy még jobb gépeket tervezzünk. Ráadásul másoknak is segít a választásban.

Írjon véleményt vendégként vagy jelentkezzen be, és ossza meg velünk véleményét!

Készüléke úgy működik, ahogy azt Ön elvárja?

Mi a véleménye készüléke dizájnjáról?

Mennyire érzi jó minőségűnek készülékét?

{{ props.errorNickname }}

Ez a név jelenik majd meg az értékelése mellett. Kérjük, ne adja meg teljes nevét, mert ez esetben nem jelenik meg értékelése

Kérjük, adja meg e-mail címét véleménye hitelesítéséhez. Ígérjük, nem küldünk SPAM-et!

{{ props.errorEmoji }}

A leghasznosabb vásárlói értékelések a készülékről, annak használatáról, a minőségéről és a dizájnjáról szólnak. Kérjük, hogy szervizeléssel, szállítással, beüzemeléssel kapcsolatos kérdésével forduljon Vevőszolgálatunkhoz. Az itt megjelenő értékeléseket ellenőrizzük, mielőtt megjelenítjük őket az oldalon. További információért kérjük, olvassa el Vélemény-közzétételi előírásainkat.

Kérjük, fogadja el az általános felhasználási feltételeket!

Köszönjük, hogy megosztotta velünk véleményét!

Kérjük, ellenőrizze, hogy megkapta-e a visszaigazoló e-mail-t.

5

Elolvasod, mire ajánlott, aztán nevetsz egyet, majd rájössz, hogy valóban működik

szerző: Dóra dátum: 24 november 2021

El sem hiszem, hogy működik. Az útmutatója szerint főként friss, max. 3 cm átmérőjű foltokhoz ajánlott. Na, hát én egy farmer térdén teszteltem, amin sokadik mosás után is ott volt az esés utáni sáros-füves nyom. Az eszköz használata után ki is mostam a farmert egyből és konkrétan nem tudom, melyik térdén volt a folt. Emellett teszteltem egy mályva színű farmeron is (szintén fűnyom) és csak azért tudtam kihámozni a folt alig látható sziluettjét mosás után, mert megjegyeztem a helyét előtte. Ki sem fakult egyik anyag sem, pedig 10 percig biztos dörzsöltem. Én ajándékba kaptam ezt a kütyüt és magamtól biztosan nem vettem volna meg, mert nem hittem volna el, hogy tényleg működik. Most már megvenném teli áron is.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  5
 • Minőség
  5
 • Dóra Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

Kiváló

szerző: Vine66 dátum: 17 május 2021

A készülék tökéletesen működött s teszi a dolgát, meg vagyok elégedve vele.

 • Dizájn
  5
 • Funkció
  4
 • Minőség
  5
 • Vine66 Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text
5

UH toll

szerző: Timea dátum: 26 november 2019

A legújabb technológia a foltok ellen.
Gyors és hatékony. Egy mozdulat.

 • Dizájn
  3
 • Funkció
  3
 • Minőség
  3
 • Timea Ajánlja másoknak is ezt a terméket!

Hasznos volt ez az értékelés?

I am error text

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

 • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
 • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
 • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

 • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet