Termékjellemzők

Az ultrahangos folteltávolító toll a makacs szennyeződésekkel is elbánik - legyen szó tintafoltról vagy éppen kávéról. A speciális tollal mosás előtt fellazíthatja a szennyeződéseket. Hagyja, hogy a víz és a tisztítószer az ultrahang technológia segítségével eltávolítsa a foltot. Majd mossa ki a ruhát. Minden típusú anyagon használható.

Előnyök

Ultrahang-technológia a foltmentes ruhákért

Az ultrahangos folteltávolító toll használatával a ruhákat valóban tisztán szedheti ki a mosógépből. A tintafoltoktól az italok okozta szennyeződésig, az ultrahangos technológia minden folttal elbánik. Egyszerűen kenje be a foltot vízben oldott mosószerrel, majd dolgozza a szövetbe a tollal.

Folttisztítás mosás előtt

Annak érdekében, hogy valóban tiszták legyenek a ruhák, még mosás előtt kezelje a foltokat az ultrahangos folteltávolító tollal. A tinta, a kávé, a rúzs és az alapozó foltokat is kiszedi az anyagból. Az ultrahang technológia segítségével a tisztítószer fellazítja a szennyeződéseket, így a mosás végén tiszta lesz minden ruha.

Kíméletlen a foltokkal, de kíméli a ruhákat

Az ultrahangos folteltávolító toll kíméletesebben szedi ki a foltokat a ruhákból, mintha kézzel dörzsölné a szövetet. A kevesebb dörzsölés minimálisra csökkenti az anyag sérülésének esélyét, ugyanakkor javítja a mosás hatékonyságát.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels