Termékjellemzők

Az ultrahangos folteltávolító toll az erős szennyeződésekkel is elbánik - legyen szó tintafoltról vagy éppen kávéról, a ruhák mosás előtti előkezelése megoldja. Használja a folttal szennyezett felületeken. Hagyja, hogy a víz és az ultrahangos technológiájú mosószer kezelésbe vegye. Végül mossa ki és élvezze a látványos eredményt a textíliák széles skáláján.

Előnyök

Ultrahang-technológia. A tisztább eredményért

Az ultrahangos folteltávolító toll alkalmazásával tisztábbá válnak a ruhaneműk a mosási ciklus végére. A tintafoltoktól a kiöntött italokig az ultrahangos technológia mindennel elbánik. Egyszerűen végezzen előkezelést minden folton a tollal, és élvezze a tökéletes eredményt.

Kemény a foltokkal – gyengéd a ruhadarabokkal

Az ultrahangos folteltávolító toll kíméletesebb ruháihoz, mint a kézi mosás. A kevesebb dörzsölés minimálisra csökkenti a kelmekárosodást, ugyanakkor javítja a mosás eredményét. Kemény a foltokkal – gyengéd a ruhadarabokkal.

Előkezelés a hatékony tisztításért

A jobb eredmény érdekében kezelje a foltokat az ultrahangos folteltávolító tollal – legyen szó tintáról vagy kávéról, rúzsról vagy alapozóról. Mindezek a különleges ultrahangos technológia segítségével fellazíthatók, így minden mosás végén tiszta ruhákra számíthat.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet