Termékjellemzők

Az AEG edényekben bármilyen fogást elkészíthet. A szettnek része egy 28 cm átmérőjű, tapadásmentes bevonatú serpenyő, egy 4 és egy 6 literes, rozsdamentes acél lábos fedővel, valamint egy tésztaszűrő. Rendszeres napi használatra, nem is kell ennél több.

Előnyök

Minden típusú főzőlapon használható

Indukciós. Elektromos. Gáz. Az AEG főzőedények minden típusú főzőlapon használhatók. A rozsdamentes acél edényekben optimális a hőeloszlás – így az ételek minden alkalommal jól sikerülnek.

A kifinomult ízek forrása

Az AEG főzőedényekben egyenletesen oszlik el a hő. A vastag aljú edények egyenletesen felfekszenek az indukciós főzőlapra, így egyenletesen melegednek át.

Jobb eszközök. Gyorsabban elkészül a tészta.

A tésztaételek valóban gyorsan elkészíthetők a megfelelő eszközökkel. Ezért terveztük meg az AEG nagyméretű lábosát és tésztaszűrőjét. Főzze a tésztát a kívánt állagúra, majd szűrje le és öblítse át (ha kell) kényelmesen. Gyorsan elkészül mindennel.

Főzés, mosogatás hatékonyan

Az AEG serpenyőben nem sülnek le az ételek. Nincs szükség a kelleténél több olajra vagy vajra. A tapadásmentes bevonat miatt elmosni is egyszerűbb a serpenyőt. Nincs többé súrolás. Csak foltmentes ragyogás.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz
man folding towels