Termékjellemzők

Az AEG sótömb új megoldást képvisel a természetes és egészséges ételek, illetve a fűszerezés világában. A Himalája rózsaszín kősójából készített tömb melegíthető sütőben, főzőlapon vagy grillen, és hűthető a hűtőszekrényben vagy a fagyasztóban. Grillezett kardhalfilé.

Előnyök

Színtiszta ízek. Természetes forrásból

Rózsaszín kősóból készített AEG sótömb, egyenesen a Himalája hegyeiből. A meleg ételek ásványi anyagokban és fűszerekben gazdagok, ezért nincs szükség plusz vajra vagy olajra – élvezze a természetes ízeket.

Egyetlen felület. Számtalan lehetőség

Az AEG sótömbre illeszthető többrétegű acélkeret a gondos tervezésnek köszönhetően kiváló hőátadást garantál. Süthet-főzhet vele bármilyen főzőlapon vagy sütőben. A keret nélkül közvetlenül a grillezőn is használhatja.

Közösségi főzés

A sótömb használatával akár az étkezőasztalon is elkészíthető a kívánt fogás – ez az igazi látványkonyha. A sütőből kivéve a természetes anyagok hosszú ideig forróak maradnak.

Tartsa forrón. Vagy hidegen

Melegítés vagy hűtés után tálalja az ételt a sótömbön. A felület hőmérséklete állandó marad, így egyszerűen megőrizhető minden fogás egyedi ízvilága.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet