Termékjellemzők

Az AEG sótömb új lehetőséget kínál az ételek egészséges és természetes módon történő elkészítéséhez és fűszerezéséhez. A Himalája rózsaszín kősójából készített tömb melegíthető sütőben, főzőlapon vagy grillen, de tárolható rajta étel a hűtőben vagy a fagyasztóban is.

Előnyök

Tiszta ízek, természetes forrásból

Rózsaszín kősóból készített AEG sótömb, egyenesen a Himalája hegyeiből. A rajta készülő ételek sülés közben átveszik a sótömbben lévő ásványi anyagokat és kellemes sós ízt kapnak. Nincs szükség plusz vajra vagy olajra sem. Az ételek megőrzik természetes ízüket.

Egyetlen felület. Számtalan lehetőség.

Az AEG sótömb belerakható egy többrétegű acélkeretbe, mely gondoskodik a kiváló hőeloszlásról. Így a sótömb használható bármilyen főzőlapon vagy sütőben. Keret nélkül pedig közvetlenül a grillrácsra is rárakható.

Közös főzés, társaságban

A sütőből akár az étkezőasztalra is ki lehet tenni a sótömböt, és ott is el lehet végezni az utolsó simításokat (díszítés, fűszerezés) - ez az igazi látványkonyha. Az ételek hosszú ideig melegek maradnak a sótömbön.

Tartsa forrón. Vagy hidegen.

Az ételek tálalhatók is a felmelegített vagy éppen lehűtött sótömbön. A felület hőmérséklete hosszú ideg stabil marad, így egyszerűen megőrizhető minden fogás egyedi ízvilága.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels