Termékjellemzők

Puha, omlós csirke, rakott burgonya, marhapörkölt – feleannyi idő alatt, mint hagyományos sütővel. A CombiQuick sütő a kivételes ízekhez és ételekhez. Légkeveréses sütés mikrohullámú technológiával – a hagyományos sütőkre jellemző ínycsiklandozó eredményekhez. Az idő már nem akadálya az ízeknek.

Előnyök

Mikrohullámú sütő és grill kombinációja

A Fast Cooking funkció kombinálja a grill teljesítményét és a mikrohullámú sütő hatékonyságát. Akár mozzarellás pirítósokat vagy crème brûlée-t is készíthetünk a mikrohullámú sütőben. Sokoldalú főzés, profi szinten.

Funkcionális. Integrált. Személyre szabott. Smart Kitchen

Vezérelje távolból sütőjét, fedezze fel együttműködő partnereinket, élvezze a személyre szabható főzési tippeket az AEG alkalmazás használatával. Kényelmesen és egyszerűen egy okos konyhával.

Előmelegítés gyorsabban a gyors felmelegítés funkcióval

Időt takaríthatunk meg a gyors felmelegítés beállítással. A sütőtér 40%-kal gyorsabban melegszik fel, mint a hagyományos modellek esetében. Minimálisra csökken a várakozás a sütési hőmérséklet elérésére, így az étel hamarabb a sütőbe kerülhet.

EXCite+TFT kijelző programtárcsával. Precíziós főzés

Az EXCite+TFT kijelző és a programtárcsa használatával egyszerűen és pontosan vezérelheti a sütőt, böngészhet a programok között, válogathat az üzemmódok közül, és Wi-Fi kapcsolaton keresztül frissítheti is a sütő szoftverét. Mindez egyetlen tárcsamozdulattal, és az eredmény a digitális képernyőn ellenőrizhető.

Egyenletes, tökéletes végeredmény

Ez a sütő egyszerre hatékony és energiatakarékos. A készülékben egy új légkeringető rendszer, a Hot Air működik, amely egyenletesen keringteti a forró levegőt a sütőtérben. Ezáltal a sütő hamarabb felmelegszik, a sütési hőmérséklet pedig akár 20%-kal is csökkenthető, így idő és energia takarítható meg.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels