Termékjellemzők

A 7000 Hob2Hood egy rendkívül hatékony funkció, amely automatikusan vezérli a páraelszívót és annak világítását. A ventilátor automatikusan a főzőlap hőmérsékletéhez igazodik főzés közben, így Ön teljes mértékben a főzésre koncentrálhat.

Előnyök

Hob2Hood. Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood automatikusan szabályozza a páraelszívó teljesítményszintjét és a világítást, miközben Ön az ételkészítés döntő pillanataival van elfoglalva.

Tiszta levegő. Gyorsabb eredmény.

Ez a páraelszívó gyorsan megszabadítja a konyhát a főzés során keletkezett gőzöktől, ami a nagy teljesítményű és hatékony motornak köszönhető.

LED-lámpák a kifinomultabb főzéshez

LED-lámpáink sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint más világítótestek, és sokkal hosszabb a várható élettartamuk. A precizitás érdekében főzés közben is kiváló megvilágítást biztosítanak.

Maximális szűrési hatékonyság újra és újra

Rendkívül hatékony szűrő, mely felfogja és eltávolítja a főzés közben keletkező zsírokat és szagokat. A kivehető szűrő mosogatógépben tisztítható, így a páraelszívó hatékonysága folyamatosan fenntartható.

AEG - 90 cm cooker hood - DCE5960HM

Egyetlen érintés. Teljes körű felügyelet

Az összes páraelszívó funkció vezérlése egyetlen elektronikus kezelőgombba sűrűsödött. Így mind a beállítás, mind a vezérlés érintéssel történik. Pontosan és logikusan.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels