Termékjellemzők

A 9000 SilenceTech páraelszívó megtisztítja konyháját a főzés során keletkezett nemkívánatos gőzöktől, miközben gyakorlatilag zajtalanul működik. Ez a páraelszívó gyakorlatilag hangtalan működésével gondoskodik a tökéletes légkör megteremtéséről az Ön otthonában.

Előnyök

Silencetech hatékonyan tisztítja a levegőt. Gyakorlatilag hangtalanul működik

Silencetech – a konyhai levegő tisztítására szolgáló prémium innovatív technológia. Segít a főzéskor keletkező gőzöktől mentes konyha kialakításában, miközben gyakorlatilag hangtalanul üzemel, így Ön zavartalan hangulatot élvezhet a konyhában.

Friss és természetes levegő, könnyedén és halkan

Az elegáns megjelenésű AEG páraelszívók megszüntetik a kellemetlen szagokat, és a különleges technológiának köszönhetően szinte hangtalanul működnek. Így sokkal komfortosabb konyhai légkört teremthet, erőfeszítés és zaj nélkül.

Hob2Hood. Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood automatikusan szabályozza a páraelszívó teljesítményszintjét és a világítást, miközben Ön az ételkészítés döntő pillanataival van elfoglalva.

Nagy teljesítményű motor. A tisztább konyhai levegőért

Akár marhaszeletet, akár lazacot pirít a serpenyőben, konyhája levegője a nagy teljesítményű elszívómotornak köszönhetően mindig friss marad. Így Ön abban a biztos tudatban végezheti feladatait, hogy a lakásnak ez a helyisége is kellemes, vonzó környezet marad a család és a vendégek számára.

LED-lámpák a kifinomultabb főzéshez

LED-lámpáink sokkal kevesebb energiát fogyasztanak, mint más világítótestek, és sokkal hosszabb a várható élettartamuk. A precizitás érdekében főzés közben is kiváló megvilágítást biztosítanak.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels