Termékjellemzők

A 9000 SenseFry® indukciós tűzhelyen minden hozzávalót éppen tökéletesre főzhet meg. A vezeték nélküli élelmiszer-hőmérő folyamatosan méri az élelmiszerek és folyadékok maghőmérsékletét, így Ön forralhat, süthet, de még akár szuvidálhat is. Ilyen egy személyes sous séf.

Előnyök

Mesteri ételkészítés. Fokra pontosan az ételérzékelővel

Készítsen minden fogást mesteri módon az ételérzékelő használatával. Az érzékelő fokra pontosan méri a készülő étel maghőmérsékletét, és ennek megfelelően jelzi a tűzhelynek a szükséges hőfokmódosítást. A hőmérséklet mérése és fenntartása olyan pontos, hogy még akár szuvidálni is lehet vele.

A színes érintőfelület ért az Ön nyelvén

A színes, érintésvezérelt felhasználói felület lépésről lépésre kalauzol és folyamatosan visszajelzést nyújt, így Ön még magabiztosabban főzhet. Még azt is megtanítja, hogyan kell szuvidálni. Lépjen szintet a főzésben.

AEG - Indukciós főzőlap - IAE64881FB

Egyesítsen 2 főzőzónát a Bridge funkció segítségével

A Bridge funkció képes egyesíteni két főzőzónát, alkalmazkodva ezzel bármilyen nagy vagy hosszú serpenyőhöz. Az azonos hőmérséklet- és időzítési beállításokkal rendelkező zónák ideális megoldást jelentenek, ha vacsorára vagy nagyobb ünnepségekre készülődve főz.

Hob2Hood®: Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood® funkció összekapcsolja a főzőlapot és a páraelszívót. A páraelszívó a hő függvényében automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, úgy, hogy Önnek ehhez egy ujját sem kell felemelnie. Erőteljes elszívás intenzív sütéskor. És csendesebb elszívás párolás közben.

Minden egyes főzőzóna. egyedileg időzíthető

Miután egy főzőzónát bekapcsolt, annak időzítője gyorsan és kényelmesen hozzáférhető az érintőkijelzőn. Nem kell hozzá keresgélni a menükben vagy más zónáknál. Mivel minden egyes fogás készítése pontosan időzíthető, az egész főzési folyamat tökéletesen irányítható.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels