Termékjellemzők

A 6000 Bridge indukciós főzőlap könnyen megbirkózik azzal is, ha Ön nagyobb edényekben szeretne főzni. A Bridge funkció képes egyesíteni két főzőzónát a főzőlap három oldalán, alkalmazkodva ezzel bármilyen nagy vagy hosszú serpenyőhöz. Az egyesített zóna hőmérséklete és időzítése ugyanaz lesz.

Előnyök

AEG - Indukciós főzőlap - IKE96654FB

Kapcsolja össze és főzzön többet. A TripleBridge segítségével

A TripleBridge funkció segítségével két főzőzónát lehet egyesíteni a főzőlap három különböző területén. Így ezeken különféle méretű edények használhatók. És mindegyik hőmérséklete és időzítése ugyanaz lesz.

Hob2Hood®: Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood® funkció összekapcsolja a főzőlapot és a páraelszívót. A páraelszívó a hő függvényében automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, úgy, hogy Önnek ehhez egy ujját sem kell felemelnie. Erőteljes elszívás intenzív sütéskor. És csendesebb elszívás párolás közben.

A főzőzónák jelzése automatikusan világítani kezd. ActiveTouch technológia

Az Active Touch funkcióval a megfelelő csúszka automatikusan világítani kezd, amikor serpenyőt helyeznek a főzőlapra. Már csak be kell állítani a kívánt hőmérsékletet. Egy intuitív főzési módszer.

Magasabb hőfok pillanatok alatt a PowerBoost funkcióval

Kirobbanó gyorsaság. Nem kell többé az edény mellett várakoznia, amíg felforr benne a folyadék. A PowerBoost funkció azonnali extra hőmennyiséget biztosít. A PowerBoost tökéletes az olyan konyhai feladatokhoz, ahol gyorsan kell felforralni egy nagy fazék vizet.

AEG - Indukciós főzőlap - IKE96654FB

Főzőlap időzítő – precizitásra tervezve

A beépített főzőlap időzítő segítségével akár egyórás időtartamot is beállíthat, melynek elteltével a tűzhely automatikusan kikapcsol. Precíz eredmények, könnyedén.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels