Termékjellemzők

A Bridge funkció képes egyesíteni két főzőzónát, alkalmazkodva ezzel bármilyen nagy vagy hosszú serpenyőhöz. Az azonos hőmérséklet- és időzítési beállításokkal rendelkező zónák ideális megoldást jelentenek, ha vacsorára vagy nagyobb ünnepségekre készülődve főz.

Előnyök

Letisztult dizájn: Érintse meg, és életre kel!

A letisztult dizájn tökéletesen beleillik minden konyhapultba. Kikapcsolt állapotban a főzőlap teljesen fekete – nem látszanak zónák, vonalak vagy feliratozás. Bekapcsolva azonban a főzőzónák és érintőgombok életre kelnek. Feldobva ezzel a konyha stílusát.

Hob2Hood®: Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood® funkció összekapcsolja a főzőlapot és a páraelszívót. A páraelszívó a hő függvényében automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, úgy, hogy Önnek ehhez egy ujját sem kell felemelnie. Erőteljes elszívás intenzív sütéskor. És csendesebb elszívás párolás közben.

LED csúszkák: a letisztult konyhai dizájn jegyében

Amikor a főzőlap ki van kapcsolva, csak egy gyönyörű fekete üvegfelület látszik. A LED csúszka felhasználói felületét megérintve azonban a főzőlap életre kel. Intuitív és pontos vezérlés a stílusos konyha feláldozása nélkül.

Magasabb hőfok pillanatok alatt a PowerBoost funkcióval

Kirobbanó gyorsaság. Nem kell többé az edény mellett várakoznia, amíg felforr benne a folyadék. A PowerBoost funkció azonnali extra hőmennyiséget biztosít. A PowerBoost tökéletes az olyan konyhai feladatokhoz, ahol gyorsan kell felforralni egy nagy fazék vizet.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels