Termékjellemzők

A GreenZone+ tárolófiók megszünteti a felesleges páratartalmat, miközben megőrzi a megfelelő mennyiségű nedvességet a zöldségek számára. Ez 11 nap után is megőrzi a vitaminok akár 95%-át, mivel a megfelelő mennyiségű nedvességgel védi a termékeket.*
*Az áfonya C-vitamin-megmaradásának külső vizsgálatán alapuló vitaminmegőrzési arány, a GreenZone+ rekeszben töltött 11 nap után.

Előnyök

Korszakalkotó innováció. Egyedi hűtő-fagyasztó újrahasznosított műanyagból*

A hűtés új korszaka köszöntött be. Bemutatjuk a 70%-ban újrahasznosított műanyagból készült belső béléssel ellátott hűtő-fagyasztó készülékünket. A kiselejtezett hűtőszekrényekből származó műanyagot új hűtőszekrények gyártásához használjuk fel, így a körforgás révén csökkentjük a hulladék mennyiségét.

A TwinTech rendszerű hűtőkben az ételek 60%-kal zamatosabbak, és lédúsabbak.

A TwinTech® No Frost esetében soha nem kell leolvasztania a fagyasztót. Kettős hűtőrendszere 60%-kal hidratáltabban tartja az élelmiszereket, mint egy elpárologtatós készülék.* Száraz fagyasztólevegő használata nélkül ideális páratartalmat tart fenn, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását.

*A TwinTech technológia belső vizsgálati módszerrel történő tesztelése alapján, amely 9 napos tárolás után méri a hidratáltsági szintet egy elpárologtatós saját termékhez képest.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels