Termékjellemzők

A 7000-es sorozatú GreenZone hűtő-fagyasztók speciálisan szigetelt fiókja ideális szinten tartja a páratartalmat, miközben elvezeti a felesleges nedvességet. Ezzel megakadályozza, hogy az élelmiszerek gyorsan megromoljanak. Azok ugyanis a megfelelő páratartalomnak köszönhetően megőrzik vitamintartalmuk akár 95%-át.*
*A vitaminmegőrző képesség vizsgálata külső teszteléssel: áfonya tárolása 11 napig GreenZone fiókban, majd a C-vitamin szint mérése.

Előnyök

Akár 95%-os vitaminmegőrzés 11 nap elteltével*

A GreenZone rekesz megszünteti a felesleges páratartalmat, miközben megőrzi a megfelelő mennyiségű nedvességet a zöldségeknek. Megőrzi a vitaminoknak akár 95%-át 11 nap elteltével, megfelelő páratartalom mellett védi a termékeket.*

*A vitaminmegőrzés aránya az áfonya C-vitamin-visszatartásának külső vizsgálatán alapul 11 nap elteltével a GreenZone rekeszben.

TwinTech® No Frost – lédúsan és hidratáltan tartja az élelmiszereket

A TwinTech® No Frost esetében soha nem kell leolvasztania a fagyasztót. Kettős hűtőrendszere 60%-kal hidratáltabban tartja az élelmiszereket, mint egy elpárologtatós készülék.* Száraz fagyasztólevegő használata nélkül ideális páratartalmat tart fenn, és megakadályozza az élelmiszerek kiszáradását.

Egyenletes hűtés minden polcon – DynamicAir

A DymanicAir technológia a hűtőtér egészében garantálja a folyamatos légáramlást, és ezáltal a stabil hőmérsékletet is. Mivel minden polc egyenletes hűtést kap, nem alakulnak ki meleg zónák. Ez pedig megakadályozza a baktériumok elszaporodását. Megőrzi a hozzávalók frissességét.

Nyugalom tíz évre

A garancia magában foglalja a munkavégzést, a szállítást, a hűtőközeg eltávolítását és újratöltését, az általános karbantartási és szerviz költségeket. Regisztrációhoz kötött. (https://www.aeg.hu/local/promotions/extra-garancia-az-aeg-hutoszekrenyek-es-fagyasztok-kompresszorara/)

Értintőkapcsolós kezelőfelület a hűtő tetején, precíz beállításokhoz

A készülék tetején található elektronikus kezelőpanel jól átlátható kijelzőjén beállíthatja a hőmérsékletet, és könnyedén módosíthatja a hűtő-fagyasztó egyéb beállításait.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels