Termékjellemzők

Ez a kompakt borhűtő egyet jelent a stílusos és rugalmas tárolással. A hőfokszabályozón 5 és 20 fok között állítható a hőmérséklet, dizájnja pedig tökéletes összhangban van a többi AEG kompakt készülékével.

Előnyök

Tartsa borait megfelelő hőfokon

Biztos lehet benne, hogy ebben a borhűtőben mindig megfelelő hőmérsékleten tárolhatja borait. A hőfokszabályozó segítségével 5 és 20 fok között beállíthatja a tökéletes hőmérsékletet.

Akár 18 palack is elfér - akkor is, ha kevés a hely

Akár 18 palack is elfér ebben a kompakt borhűtőben. Mindig lesz mit felszolgálni, akkor is, ha kicsi a hely konyhájában.

Rugalmas tárolási lehetőség, számos palacknak

Pezsgő vagy prosecco? Ebben a borhűtőben elférnek a különböző méretű és formájú palackok. A rugalmas kialakítás miatt több a hely a polcok között, így a bor többféle pozícióban tárolható anélkül, hogy át kellene pakolni őket.

Tökéletesen illik a konyhába

Ennek az elegáns, letisztult vonalvezetésű borhűtőnek még fogantyúja sincs. Elég csak finoman megnyomni az ajtaját, és máris kinyílik. A dizájnja összhangban van a többi AEG készülék formavilágával, így tökéletesen mutatnak együtt a konyhában.

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet