Termékjellemzők

Szárítás magabiztosan. Az AbsoluteCare® Plus 9000–es szárítógép kivételesen szárít, és óvja a ruhákat a 3DScan technológia és az Absolute Care® rendszer segítségével. Felméri a nedvességet a szövet belsejében is, így a több rétegű anyagot is egyenletesen szárítja. A ruhák, a pehelykabátok könnyűek és melegek maradnak.

Előnyök

3DSCAN TECHNOLÓGIA. AZ ÁGYNEMŰ ÉS A PEHELYKABÁT OLYAN MARAD, MINT ÚJKORÁBAN. A TECHNIKAI FUNKCIÓKAT 100% -BAN HELYREÁLLÍTJA.*

A 3DScan technológia a legmagasabb szintű precizitást és ruhaápolást jelenti. Mélyen szkenneli az anyag nedvességtartalmát. Minden holmi, még az ágynemű és a pehelykabát is egyenletesen szárad, így könnyű és meleg marad.

*Külső teszt: 3DScan technológiával szárított holmik hőmegtartó képességének vizsgálata az ISO 11092 szabvány szerint.

KEVESEBB GYŰRŐDÉS, KEVESEBB VASALÁS A PROSTEAM® RENDSZERREL

A ProSteam® segít semlegesíteni a szagokat és kisimítani a gyűrődések egy részét.* A kevesebb gyűrődés miatt kevesebb időt kell vasalással tölteni, és a szövet is kevesebb stressznek van kitéve. A ProSteam® gondoskodik arról, hogy a ruhák hosszabb ideig maradjanak szépek.

*Belső teszt: 40%-kal kevesebb gyűrődés a 100% pamut anyagon ProSteam® ciklust követően.

ABSOLUTECARE®. GARANTÁLTAN NEM MEGY ÖSSZE.*

Az AbsoluteCare® hőszivattyús technológiát használ, és precízen szabályozza a dob mozgását és a hőmérsékletet, hogy a kényes anyagokat is biztonságosan lehessen szárítani. Ennek köszönhetően a gyapjú nem megy össze és a selyem is megtartja formáját. Visszaállítja a technikai ruhák vízlepergető képességét. Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkezik.

*A fektetve történő szárítással összehasonlítva. 

Szárítás egy magasabb szinten. Alkalmazáson keresztül irányítható készülék.

Az AEG alkalmazásban személyre szabhatók a beállítások. Okos tippekkel, javaslatokkal segít a ruhaápolásban. Az egyedileg beállított programokat továbbítja a készülékre, és alkalmazkodik a felhasználói igényekhez, szokásokhoz. Intelligens és egyszerű ruhaápolás okostelefonon keresztül.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels