Termékjellemzők

A 7000 ProSteam® mosó- és szárítógép olyan 3 az 1-ben mosógép, amely mosó-, szárító és gőzölő programokkal korszerűsíti a mosást. A gőzölés 96%-kal kevesebb vizet használ*, és kíméletesebb a mosásnál, így a ruhái hosszabb ideig megőrzik jó állapotukat.
* Belső vizsgálat alapján, 1 kg töltet gőzprogramon történő felfrissítésének összehasonlítása a kímélő programon történő mosással.

Előnyök

FRISS RUHÁK*, KEVESEBB GYŰRŐDÉS A STEAM REFRESH FRISSÍTŐ GŐZPROGRAM FUNKCIÓVAL

A Steam Refresh frissítő gőzprogram mindössze 25 perc alatt, mosás nélkül semlegesíti a kellemetlen szagokat* és kisimítja a kényes ruhadarabok gyűrődéseit is. Ha szeretné ruháit még ennél is frissebbé varázsolni, használja aromás gőzillatosítónkat, a frissen mosott ruhák különleges illatáért.

* Külső vizsgálat: cigarettaszag semlegesítése a ruhákból, Steam Refresh gőzprogrammal.

SpecialCare Wash-to-Dry alapos gondoskodás még gyapjú és kényes ruhák esetén is

A SpecialCare Wash-to-Dry minden szövettípushoz alkalmazkodik a gyengéd, de hatékony tisztítás érdekében. Ez a Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkező gép kimossa és megszárítja a hétköznapi, illetve a kényes és gyapjú ruhákat egyaránt. Helyreállítja a szabadtéri ruhák vízszigetelő tulajdonságát is.

PreciseLoad - a töltet méretéhez igazítja az energia- és vízhasználatot

A PreciseLoad automatikusan a ruhanemű töltet mennyiségéhez igazítja a ciklusidőt, valamint az energia- és vízfelhasználást. Így kisebb töltetek mosása és szárítása esetén a testreszabott mosási ciklus kevesebb energiát és vizet vesz igénybe.

QUICK 20' WASH & DRY 60' – arra az esetre, ha tényleg sietnie kell

A Quick 20' Wash & Dry 60' programmal 1 kg vegyes ruha egy menetben történő mosásához és szárításához csupán egy órára van szükség. Dönthet úgy is, hogy csak mosni szeretné a darabokat, így 20 perc alatt megtisztulnak a ruhái. Gyors és kényelmes gondoskodás arra az esetre, ha tényleg sietnie kell.

A textilkímélő Care dob még jobban óvja a ruhákat*

A Care dobban a ruhák még gyengédebben mozognak a megemelt, párna-szerű dobmintázatnak és az emelőlapátnak köszönhetően. A mosás során a mélyedéseket egy vékony vízréteg borítja be. Mindez még gyengédebb mosásélményben jelentkezik a szövetek oldalán.

*Belső testek alapján, a Care dob és az AEG ProTex dob összehasonlításával.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels