Termékjellemzők

A ProSense® technológia automatikusan a töltet súlyához igazítja a program hosszát, a víz- és az energiafogyasztást, így minden ruhadarabot hatékonyan, mégis kíméletesen tisztít. A ruhák nem lesznek túlmosva, nem fakulnak ki és hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat, puhaságukat.

Előnyök

ProSense: óvja a ruhákat, időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a programot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosás időtartamát, a víz- és az energiafogyasztást. Minden egyes ruhadarabot csak annyi ideig mos, ameddig feltétlenül szükséges. Mivel a ruhák nem lesznek túlmosva, nem fognak idő előtt elhasználódni.

ProTex szövetkímélő dob

Az AEG mosógépekben egy speciális felületű, szövetkímélő dob van, melyben nem sérülnek mosás közben a ruhák. A víz finom védőréteget képez a dob falán, mely óvja a ruhákat a program során. Mivel a hagyományos mosógépekhez képest sűrűbb a dobon a perforálás, az anyagok kevésbé nyúlnak ki, és a centrifugálás során megőrzik formájukat, puhaságukat.

Inverter motor: csendes,megbízható és kiemelkedően hatékony

A szénkefe nélküli inverter motor nem melegszik fel annyira működés közben, mint a hagyományos motor. Ezért hosszabb az élettartama, valamint hosszú ideg megbízhatóan, csendesen és hatékonyan működik.

Késleltetett indítás

A késleltetett indítás funkcióval Ön határozhatja meg, mikor induljon el a program, így saját időbeosztásához igazíthatja a mosást.

Kényelmes be- és kipakolást biztosító extra méretű ajtó

A mosógép extra méretű ajtónyílása nagyban megkönnyíti a ruhaneműk be- és kipakolását – még abban az esetben is, ha nagy méretű holmikat, például párnát, takarót, paplant kell mosni.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels