Termékjellemzők

A PowerCare 8000-es mosógép zökkenőmentesen illeszkedik a többi készülékhez, kevésbé zajos, és egyedülálló technológiája gyorsan elkeveri a mosószert a vízzel, és egyenletesen permetezi a tisztítószert a ruhákra. Így azok észrevehetően tisztábbak lesznek. A tisztítószer már 30°C-on is maximális hatékonysággal dolgozik. Tiszta ruhák kevesebb, mint 1 óra alatt.

Előnyök

ÖKOPOWER. HATÉKONY FOLTELTÁVOLÍTÁS, ALACSONY HŐFOKON IS*

Az 59 perc ÖkoPower program bizonyítottan eltávolítja a foltokat 30 °C-on, kevesebb mint egy óra alatt. A program a mosószert úgy oszlatja el, hogy az a textilek minden részébe bejusson, ezzel éppolyan hatékonnyá téve a rövid programot, mintha teljes lenne, eltávolítva az összes foltot a ruhákról.

*Külső teszt: az 59 perc tartó, 30 °C-os ÖkoPower program a 4 kg súlyú töltetből az 50 leggyakoribb fajta háztartási folt 100%-át képes eltávolítani.

Könnyen csatlakoztatható, vezérelhető és végezhető mosás az AEG alkalmazással

Állítson be személyre szabott programokat távolról, keressen ruhadarabjaihoz optimális programjavaslatokat és kérjen értesítést a mosás elkészültéről. Személyre szabott ruhaápolás, pár érintéssel.

FELFRISSÍTETT RUHÁK,* KEVESEBB GYŰRŐDÉS A FRISSÍTŐ GŐZPROGRAMMAL

A Steam Refresh program semlegesíti a szagokat* és kisimítja a gyűrődések egy részét, még a sérülékeny anyagoknál is, mindössze 25 perc alatt. Gőzillatosító használatával a ruháknak valódi, frissen mosott illata lesz. Ezzel ruhái olyanok lesznek, mintha frissen mosta volna őket.

*Külső teszt igazolta a cigarettafüst semlegesítését Steam Refresh programon. 

A PROSENSE® A TÖLTETHEZ IGAZODVA AKÁR 30%-KAL CSÖKKENTI A PROGRAM HOSSZÁT, A VÍZ- ÉS ENERGIAFOGYASZTÁST*

A ProSense® automatikusan megméri a töltet súlyát, és ahhoz igazítja a mosási ciklust. Az érzékelők precízen beállítják a mosás időtartamát, így optimális ápolást biztosítanak minden ruhaneműnek. Így akár 30%-kal kevesebb lehet a víz- és energiafogyasztás, valamint a program hossza*.

*Belső teszt: időtartam, víz- és energiafogyasztás mérése ProSense® technológiával optimalizált 30°C-os Pamut programon 1kg valamint teljes töltet mosásakor. 

Halk gépünk minimálisra csökkenti a mindennapi tevékenységek zavarását

Mivel a gépet úgy terveztük, hogy halkan működjön, így otthona csendes marad mosás közben is. Akkor sem zavarja a főzést, a beszélgetést vagy az étkezést, ha a konyhában van beszerelve. Élvezze tehát mindennapi tevékenységeit, miközben a ruháit mossa.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels