Termékjellemzők

Az AEG ProSense® felültöltős mosógép mindig a töltet mennyiségéhez igazítja a programot. A gép a lehető legrövidebb idő alatt mossa tökéletesen tisztára a ruhákat. Kompakt, helytakarékos kialakítás, és egyedülálló gondoskodás.

Előnyök

Óvja a ruhákat. Víz- és energiatakarékos.

A ProSense® technológia mindig az aktuális töltet súlyához igazítja a mosóprogramot. A gép a lehető legrövidebb idő alatt mossa tökéletesen tisztára a ruhákat, így a gyakran hordott darabok is megőrzik színüket ezért nem lesznek viseltesek.

Simogatóan puha ruhák

A SoftPlus opció gondoskodik róla, hogy az öblítő elérjen minden egyes szövetszálhoz. Így a ruhák puhábbak, selymesebbek és simábbak lesznek, mint valaha. A SoftPlus óvja a textíliát, és meghosszabbítja a ruhák élettartamát.

Energiatakarékos mosás a lehető legrövidebb idő alatt

Az Eco programokkal energiát spórolhat. Az Eco TimeSave programmal időt is megtakaríthat. A program lehetővé teszi, hogy egyszerre bekapcsolja az ECO és a TimeSave opciókat, így mosógépe a lehető leggyorsabb és legenergiatakarékosabb módon tisztítja ruháit.

AEG - Felültöltős mosógép - LTR6G271E

Finoman nyíló, hatékonyan működő ajtó

A mosógép dobjának finoman nyílik az ajtaja, hogy mindig biztonságosan – és akár egy kézzel – be tudjon nyúlni a belsejébe.

LiquiDose: precíz folyékony mosószer adagolás

Tapasztalja meg a precíz folyékony mosószer adagolást a Liquidose rendszerrel. Mindig a megfelelő pillanatban juttatja be a dobba a mosószert, ezzel optimalizálja a mosás hatékonyságát. A ruhák mindig tisztán és frissen kerülnek ki a mosógépből.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels