Termékjellemzők

Főzzön magabiztosan, és tartsa kézben az irányítást! A FlameLight gázfőzőlap fényes LED-jei 1 és 9 között mutatják a láng intenzitását A LED-ek azt is jól láthatóan jelzik, hogy egy zóna ki vagy be van-e kapcsolva, és hogy az edénytartók használat után még forróak-e.

Előnyök

AEG - Gáz főzőlap - HKB64450NB

FlameLight: fényes LED kijelző a láng intenzitásának beállításához

A fényes FlameLight LED-ek 1 és 9 között mutatják a láng intenzitását, így Ön főzés közben magabiztosan szabályozhatja a láng erősségét. A LED-ek azt is jelzik, hogy a zónák ki vagy be vannak-e kapcsolva.

AEG - Gáz főzőlap - HKB64450NB

StepPower - magasabb hőteljesítmény lépésről lépésre

Tapasztalja meg a precizitást a főzőlapon a StepPower vezérlőkkel és készítsen folyamatosan finom ételeket. A hő beállítható 1-9 szintre, lépésről lépésre nagyobb teljesítményt kínálva.

A Hob2Hood® automatikusan vezérli a páraelszívót

A Hob2Hood® funkció automatikusan elindítja a páraelszívót, amikor Ön bekapcsolja a főzőlapot. Miközben főz, egy vezeték nélküli kapcsolaton keresztül automatikusan szabályozza az elszívás intenzitását, melyet a főzőlap teljesítményéhez igazít. Így Ön minden pillanatban a főzésre koncentrálhat.

AEG - Gáz főzőlap - HKB64450NB

Időzítő funkció

Az időzítő funkcióval precízen nyomon követhető a főzési folyamat, és könnyedén ellenőrizhető a készülő étel állapotát.

AEG - Gáz főzőlap - HKB64450NB

Precíz visszajelzés

Nincs több találgatás: a LED jelzőfények azonnal mutatják, hogy a gombok be vannak-e kapcsolva, vagy sem. A praktikus maradékhő kijelző ráadásul figyelmezteti, ha valamelyik főzőzóna még meleg.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet