Termékjellemzők

A 6000 Bridge indukciós főzőlap könnyen megbirkózik azzal is, ha Ön nagyobb edényekben szeretne főzni. A Bridge funkció képes egyesíteni két főzőzónát a főzőlap két oldalán, alkalmazkodva ezzel bármilyen nagy vagy hosszú serpenyőhöz. Az egyesített zóna hőmérséklete és időzítése ugyanaz lesz.

Előnyök

AEG - Indukciós főzőlap - IKE85753IB

DoubleBridge. Még többet hoz ki a főzőlapból

A DoubleBridge funkció segítségével két főzőzónát lehet egyesíteni a főzőlap két különböző területén. Ez a funkció nemcsak a különféle méretű edények használatára tökéletes, hanem a hőmérséklet- és időzítési beállításokat is harmonizálja a maximális rugalmasság érdekében.

Az 5 főzőzóna mindegyike egyedileg vezérelhető

Az 5 zónavezérlő felhasználói felülete lehetővé teszi az 5 főzőzóna egymástól független vezérlését, a nagyobb rugalmasság érdekében. Valamennyi főzőzóna 9 teljesítményszinttel rendelkezik, valamint PowerBoost és Hob2Hood® funkciókkal is.

Precíz beállítások - megjegyezve

A főzőlap memóriája megjegyzi a beállított hőmérsékletet. Ha kiönt valamit, vagy fel kell emelnie az edényt, a főzőlap 120 másodpercig megjegyzi a beállításokat, így nem kell újra beállítania a teljesítményszintet.

Hob2Hood®: Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood® funkció összekapcsolja a főzőlapot és a páraelszívót. A páraelszívó a hő függvényében automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, úgy, hogy Önnek ehhez egy ujját sem kell felemelnie. Erőteljes elszívás intenzív sütéskor. És csendesebb elszívás párolás közben.

Magasabb hőfok pillanatok alatt a PowerBoost funkcióval

Nem kell többé az edény mellett várakoznia, amíg felforr benne a folyadék. A PowerBoost funkció azonnali extra hőmennyiséget biztosít, így kevesebb mint 90 másodperc alatt felforralja a vizet. Tökéletes megoldás nagy mennyiségű víz gyors forralásához.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels