Termékjellemzők

A 8000 TotalFlex főzőlap automatikusan felismeri a különböző formájú és méretű edényeket és serpenyőket, és kialakít egy pontosan nekik megfelelő főzőzónát. Így teljes szabadságot biztosít, mert az edények szinte bárhol elhelyezhetők automatikusan reagáló üvegfelületén.

Előnyök

Főzzön tetszőleges alakú és méretű edényekkel a TotalFlex segítségével

A TotalFlex segítségével különféle alakú és méretű edényekkel főzhet. Az edényeket és serpenyőket szinte bárhová elhelyezheti, mozgathatja és bárhogyan elrendezheti a főzőlap nagy, automatikusan reagáló üvegfelületén.

A főzőzónák jelzése automatikusan világítani kezd. ActiveTouch technológia

Az Active Touch funkcióval a megfelelő csúszka automatikusan világítani kezd, amikor serpenyőt helyeznek a főzőlapra. Már csak be kell állítani a kívánt hőmérsékletet. Egy intuitív főzési módszer.

Hob2Hood®: Páraelszívás beavatkozás nélkül

A Hob2Hood® funkció összekapcsolja a főzőlapot és a páraelszívót. A páraelszívó a hő függvényében automatikusan szabályozza a ventilátor sebességét, úgy, hogy Önnek ehhez egy ujját sem kell felemelnie. Erőteljes elszívás intenzív sütéskor. És csendesebb elszívás párolás közben.

Magasabb hőfok pillanatok alatt a PowerBoost funkcióval

Kirobbanó gyorsaság. Nem kell többé az edény mellett várakoznia, amíg felforr benne a folyadék. A PowerBoost funkció azonnali extra hőmennyiséget biztosít. A PowerBoost tökéletes az olyan konyhai feladatokhoz, ahol gyorsan kell felforralni egy nagy fazék vizet.

Minden egyes főzőzóna. egyedileg időzíthető

Miután egy főzőzónát bekapcsolt, annak időzítője gyorsan és kényelmesen hozzáférhető az érintőkijelzőn. Nem kell hozzá keresgélni a menükben vagy más zónáknál. Mivel minden egyes fogás készítése pontosan időzíthető, az egész főzési folyamat tökéletesen irányítható.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels