Termékjellemzők

A grill-funkciós mikrohullámú sütőben ropogósra süthet. Lasagne-t a készíthet, vagy a crème brûlée-t, de akár lassú tűzön sült ételeket is, gyorsan és hatékonyan, mikrohullámú technológiával. A kiolvasztási és a melegítési funkcióval a legmagasabb elvárásoknak is megfelelő fogásokat készíthet.

Előnyök

Mindig megbízható eredmények. Egyenletes újramelegítés

Melegítse fel vagy melegítse újra gyorsan és kényelmesen a maradékokat – mérettől függetlenül – az XL forgótányér használatával. A mikrohullámú sütő tányérja forog, így minden étel egyenletes hőhatásban részesül. A megfelelően forró eredményekért.

Kiolvasztás. Újramelegítés. Olvasztás

Az intuitív mikrohullámú sütő előre beállított programokkal rendelkezik a kiolvasztáshoz, újramelegítéshez vagy olvasztáshoz. Csupán válassza ki az étel típusát, és a mikrohullámú sütő elvégzi a többit.

EXCite érintőkapcsolós kijelző: intuitív sütés

Az EXCite érintőkijelzőn keresztül eléri a sütő összes funkcióját, bármit is készít éppen. Segítségével beállíthatja a hőfokot és a sütési időt is. A kijelzőn azonnal megjelennek a beállított paraméterek, emellett a legfontosabb információk kiemelve láthatók.

XL-es térfogat, 42 literes mikrohullámú sütő

A 42 literes, XL-es térfogatú mikró nagyobb térfogatú ételek elkészítésére is alkalmas. Készítse el az ételeket egyszerre az egész család számára, a rakott ételektől a lasagne-ig terjedően. Felülmúlhatatlan kényelemmel.

Pirítós, pirítás és barnítás a grill funkcióval

A sütő grill funkciójával ropogósra sütheti a pirítóst vagy lasagne-t. A beépített fűtőelem lefelé sugározza a hőt, hogy finoman megbarnítsa vagy megpirítsa az ételeket.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels