Termékjellemzők

A 8000 AssistedCooking sütő beépített receptgyűjteménnyel rendelkezik, amely lehetővé teszi bármilyen étel precíz és egyszerű elkészítését. Szondával is rendelkezik, amely az ételbe helyezve elemzi a maghőmérsékletet. A folyamatosan megbízható eredményekért, minden ételhez.

Előnyök

Assisted Cooking – minden alkalommal tökéletes ízért

Legyen szó édesről vagy sósról, az AssistedCooking használatával minden alkalommal a kívánt ízt kapja. Digitális főzőasszisztens segítségével egyszerűen kiválaszthatja a főzni kívánt ételt és az optimális beállításokat, így az étel tökéletesen elkészül.

Ételek ízlés szerint - minden alkalommal

Az étel maghőmérsékletének pontos mérésével a maghőmérő jelzi, amikor a véres, közepes vagy jól átsült étel elkészült. Emellett a halak és zöldségek is ízlés szerint készíthetők el.

EXCite érintőkapcsolós kijelző: intuitív sütés

Az EXCite érintőkijelzőn keresztül eléri a sütő összes funkcióját, bármit is készít éppen. Segítségével beállíthatja a hőfokot és a sütési időt is. A kijelzőn azonnal megjelennek a beállított paraméterek, emellett a legfontosabb információk kiemelve láthatók.

Pirolitikus tisztítás

A pirolitikus tisztítás érintőgombjának aktiválásával a sütő a benne levő szennyeződés-, zsír- és ételmaradványokat hamuvá égeti, ami egy nedves ruhával könnyen kitörölhető.

Gyors felfűtés

Fantasztikus fogások, gyorsan – ez a sütő gyorsan felmelegszik, így több ideje marad a családi és baráti közös étkezésekre.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels