Termékjellemzők

Azok a ruhák, amelyek túl magas hőmérsékletnek és intenzív dobmozgásnak vannak kitéve, hamarabb lesznek viseltesek. A ProSense® technológia a töltethez igazítja a program hosszát, a szárítási hőfokot és az energiafogyasztást. Így kíméletesen szárít meg minden ruhadarabot.

Előnyök

AEG - Kondenzációs szárítógép - T6DBG28W

Óvja ruháit, miközben időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia nedvesség- és hőérzékelő szenzorokkal mindig az aktuális töltet súlyához igazítja a szárítási időt és az energiafogyasztást. Legyen szó néhány ing, vagy akár egy teljes töltet szárításáról. Ezzel időt és energiát takaríthat meg, miközben óvja a ruhákat a felesleges hőhatástól.

AEG - Kondenzációs szárítógép - T6DBG28W

Speciális, szövetbarát szárítódob

A ProTex szövetkímélő dobot kifejezetten úgy tervezték, hogy óvja a ruhákat. A speciális tervezésű dobban hatékonyan áramlik a levegő, a ruhák nem sérülnek és kevésbé gyűrődnek.

AEG - Kondenzációs szárítógép - T6DBG28W

Teljesen megfordítható ajtó

A szárítógép ajtaja teljesen megfordítható. Az ajtónyitó fogantyút négy különböző pozícióba is állíthatja, annak megfelelően, hogy melyik irányból a legkényelmesebb kinyitni a készüléket. Így akár a mosógép mellé, akár a tetejére teszi a szárítógépet, mindig kényelmesen hozzáfér.

AEG - Kondenzációs szárítógép - T6DBG28W

Garantáltan kevesebb gyűrődés

A szárítógép speciális, váltakozó irányú dobmozgással óvja a ruhákat. A különleges ProTex dob mindkét irányba forog, ezért a ruhák kevésbé gabalyodnak össze. Egyenletesen szárazon, és kevésbé gyűrötten veheti ki őket a gépből.

AEG - Kondenzációs szárítógép - T6DBG28W

Szárítás az Ön időbeosztásához igazítva

A késleltetett indítással saját időbeosztásához igazíthatja a ruhaszárítást. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy előre beállítsa, mikor induljon el a szárítóprogram.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels