Termékjellemzők

A FiberPro rendszer egyedülálló 3DScan szenzorai pontosan érzékelik, hogy mennyire nedves a töltet, és ennek megfelelően futtatják a szárítóprogramot. Minden ruhadarabról megfelelően gondoskodik: a gyapjút, a selymet, a technikai ruhákat, az ingeket és a bélelt tollkabárokat is tökéletesen szárazon veheti ki a szárítógépből.

Előnyök

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DEC68S

Egyedülállóan precíz szárítás 3DScan technológiával

A 3DScan technológiával rendelkező szárítógépek speciális érzékelőkkel mérik fel a ruhák nedvességtartalmát, és az alapján állítják be a precíz szárításhoz szükséges időtartamot. Még a vastag, több rétegű tolldzsekik is tökéletesen szárazak lesznek, és akár 30%-kal jobban megtartják hőszigetelő képességüket a szabad levegőn lévő szárításhoz képest. Bízza teljes ruhatárát a szárítógépre, minden nap.

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DEC68S

Testreszabott, a ruha anyagához igazodó gondoskodás

Az egyedülálló AbsoluteCare® rendszer a program során precízen szabályozza a dobmozgást és a szárítás hőmérsékletét. A ruhák felfekszenek a dob falára, mintha csak fektetve szárítaná őket. A legfinomabb gyapjúpulóvereket és selyemblúzokat is rábízhatja a szárítógépre és visszaállíthatja a technikai ruhák vízlepergető képességét is. Minden anyagot a megfelelő dobmozgással és hőmérsékleten szárít, így a ruhák megőrzik eredeti puhaságukat, formájukat és kellemes tapintásukat.

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DEC68S

Mix XL: szárítson meg mindent, egy programmal

A Mix XL program optimális légáramlást biztosít pamut, műszálas vagy akár vegyes töltetek szárításához is. Nem kell különválogatni a ruhákat szárítás előtt. Ráadásul akár 30%-kal kevésbé gyűrötten és puhábban szedheti ki őket a gépből, a szabad levegőn történő szárításhoz képest.

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DEC68S

Alacsony hőfok, kíméletes szárítás

Az AEG SensiDry® technológia a hagyományos szárítógépekkel összehasonlítva jóval alacsonyabb hőmérsékleten szárít. Ezáltal a ruhákat nem éri feleslegesen nagy hő, így hosszabb ideig jó formában maradnak.

AEG - Hőszivattyús szárítógép - T9DEC68S

ÖKOFlow szűrőrendszer

Az ÖKOFlow szűrőrendszerhez könnyű hozzáférni és egyszerű tisztítani. Mivel csak egyetlen szűrőt kell tisztán tartani, extra erőfeszítés nélkül gondoskodhat a szárítógép hatékony és energiatakarékos működéséről.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels