Termékjellemzők

A csendes működésű beépíthető mosó-szárító gép kíméletesen gondoskodik minden ruhadarabról. A DualSense technológia a hőmérsékletet és a dob mozgását az aktuális töltethez igazítja, így a mosás és a szárítás során is óvja és ápolja a ruhákat. Még a ruhacímke szerint csak kézzel mosható holmikat is.

Előnyök

AEG - Beépíthető mosó-szárító - L8WBE68SI

Testreszabott, a ruha anyagához igazodó gondoskodás

A DualSense technológia a ciklus különböző beállításait automatikusan az adott töltethez igazítja. Ennek köszönhetően a ruhák mosása és szárítása mindig optimális hőmérsékleten, a szövettípushoz igazodó dobmozgással történik. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek, miközben nem mennek össze és megőrzik eredeti formájukat.

AEG - Beépíthető mosó-szárító - L8WBE68SI

ProSense® technológia: a töltethez igazodó programok

A ProSense® technológia automatikusan a töltet méretéhez igazítja a mosási és szárítási időt. Hatékonyan, mégis kíméletesen ápolja ruháit, miközben időt, energiát és vizet takarít meg. Teljeskörű ruhaápolás, minden alkalommal.

AEG - Beépíthető mosó-szárító - L8WBE68SI

Gőzprogram: kevesebb vasalás

A gőzprogrammal mosási program lefuttatása nélkül is felfrissítheti ruháit, ha azok valójában nem szennyezettek. A gőznek köszönhetően a szövetszálak ellazulnak, a gyűrődések pedig kisimulnak, így alig van szükség vasalásra. A ritkább mosás pedig hosszabb élettartamot jelent.

AEG - Beépíthető mosó-szárító - L8WBE68SI

Mosás és szárítás, mindössze egy óra alatt

A NonStop 60 perces program rövid idő alatt, mégis hatékonyan mossa tisztára és szárítja a kis tölteteket, egyetlen program során. Viselésre kész ruhák, kompromisszumok nélkül.

AEG - Beépíthető mosó-szárító - L8WBE68SI

Csendes működés

A mosó-szárító gép csendesen, alacsony zajszint mellett dolgozik, így nem zavarja meg otthona nyugalmát.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja termékét!

Miért érdemes regisztrálni?

  • Bármikor gyorsan hozzáfér a használati útmutatóhoz.
  • Ellenőrizheti a garancia érvényességét.
  • Egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket.

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet