Termékjellemzők

A csendes működésű beépíthető mosó-szárító gép kíméletesen gondoskodik minden ruhadarabról. A DualSense technológia a hőmérsékletet és a dob mozgását az aktuális töltethez igazítja, így a mosás és a szárítás során is óvja és ápolja a ruhákat. Még a ruhacímke szerint csak kézzel mosható holmikat is.

Előnyök

DualSense: a ruhák anyagához igazodó mosás és szárítás

A DualSense technológia automatikusan a ruhák anyagához igazítja a ciklus különböző beállításait. Ennek köszönhetően a ruhák mosása és szárítása mindig optimális hőmérsékleten, a szövet típusához igazodó dobmozgással történik. A ruhák tökéletesen tiszták lesznek, miközben nem mennek össze és megőrzik eredeti formájukat.

ProSense® technológia: a töltethez igazodó programok

A ProSense® technológia automatikusan a töltet méretéhez igazítja a mosó- illetve szárító program hosszát. Hatékonyan tisztítja, szárítja és ápolja is ruháit, miközben időt, energiát és vizet takarít meg. Teljeskörű ruhaápolás, minden alkalommal.

Gőzprogram: kevesebb vasalás

Gőzprogramon mosás nélkül is felfrissítheti ruháit, ha csak néhány óráig hordta őket és nem lettek piszkosak. A gőzben a szövetszálak ellazulnak, a gyűrődések kisimulnak, így nem is nagyon kell vasalni az átgőzölt holmikat. Ha ritkábban mossa ruhát, hosszabb ideig viselheti őket.

Mosás és szárítás, mindössze egy óra alatt

A NonStop 60 perces program segítségével 1 óra alatt viselésre kész lesz a szennyesben lévő ruha. A kisebb tölteteket rövid idő alatt, mégis hatékonyan mossa tisztára és szárítja meg a gép, egyetlen program alatt. Viselésre kész ruhák, kompromisszumok nélkül.

Csendes működés

A mosó-szárító gép csendesen, alacsony zajszinten dolgozik, így nem zavarja meg otthona nyugalmát.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels