Termékjellemzők

Ebben a készülékben már egyetlen kombinált programon kimoshatja és meg is száríthatja gyapjú vagy egyéb finom anyagból készült ruhaneműjét. A kombinált mosás-szárítás 5 különböző programtípushoz állítható be. Kíméletes ápolás, még egyszerűbben.

Előnyök

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L6WNJ68W

Wash & Dry: mosás és szárítás igény szerint

Mossa és szárítsa egy gépben teljes ruhatárát, akár a gyapjú holmikat is! A kombinált mosás-szárítás opciót 5 programhoz is hozzárendelheti, egyetlen gombnyomással. Teljeskörű gondoskodás, kényelmesen.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L6WNJ68W

ProSense: óvja a ruhákat, időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia mindig az aktuális töltet súlyához igazítja a programot. A nedvesség- és hőmérséklet érzékelők minden töltetet megmérnek, és ehhez igazítják a mosó- és szárító program hosszát, a víz- és az energiafogyasztást. Így akár 30% energiát takaríthat meg kisebb töltet mosásánál és szárításánál.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L6WNJ68W

Inverter motor: csendes, megbízható és kiemelkedően hatékony

A készülék inverter motorral működik, amely tartós, megbízható és energiatakarékos. A szénkefe nélküli inverter motorban nincsenek mozgó alkatrészek, amelyek elkophatnak, ezért hosszú ideig megbízhatóan működik. Emellett energiatakarékosabb és csendesebb, mint a hagyományos motorok.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L6WNJ68W

Csökkenti a gyűrődéseket gőz használatával

Csökkentse a gyűrődéseket és frissítse fel a szöveteket a természetes gőz erejével. A 25 perces program nemcsak ellazítja kedvenc ruhadarabja szövetét, hanem csökkenti a megerőltető vasalás szükségességét is. Akár az enyhén szennyezett ruhadarabok tisztításához is használható.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L6WNJ68W

Mosson a saját időbeosztása szerint, két gyors programmal

2 gyors programot is kínál a készülék hatékony mosáshoz. A 20 perces mosóprogramon 3 kg ruhát moshat ki egyszerre. Vagy válassza az 1 órás nonstop programot, melyen gyorsan kimoshat és megszáríthat 1 kg ruhát.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels