Termékjellemzők

A DualSense technológia a ruhák anyagához igazítja a hőmérsékletet és a dob mozgását, valamint a programokat. A vízhatlan dzsekiktől a gyapjúpulóverekig minden ruhadarabot kíméletesen mos és szárít. Tökéletes gondoskodás, egyetlen programban.

Előnyök

Kivételesen hatékony mosás és szárítás, egy programmal

A DualSense technológia lehetővé teszi, hogy minden ruhát az anyagának megfelelő programon mosson és szárítson. Az alacsonyabb hőmérséklet és a kontrollált dobmozgás lehetővé teszi a finom szövetekből készült ruhák és a technikai holmik kíméletes tisztítását és szárítását. A készülék gyapjú programja Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy azok a gyapjú holmik is biztonságosan moshatók és száríthatók benne, melyeket a ruhacímke szerint csak kézzel lehet mosni. Az outdoor programon mosott technikai ruhák megőrzik speciális funkcióikat, a szárítóprogram pedig visszaállítja a vízlepergető képességüket.

Mindennapi gondoskodás

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a mosó - és szárítóprogram hosszát, valamint a víz- és energiafogyasztást. Függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb adag ruhát rakott éppen a gépbe.

Quick 20' Wash & Dry 60' – amikor a gyorsaság a legfontosabb

A Quick 20' Wash & Dry 60' programmal 1 kg vegyes töltetet kimoshat és megszáríthat 1 óra alatt. Választhatja a "csak mosás" opciót, így 20 percen belül tiszták lesznek a ruhák. Gyors és kényelmes megoldás, arra az esetre, ha tényleg sietnie kell.

Kevesebb gyűrődés, jó megjelenés

A gőzprogram finoman kisimítja a szövetszálakat, így Önnek kevesebb időt kell vasalással töltenie. Ráadásul amellett, hogy csökkenti a gyűrődéseket, felfrissíti a ruhákat és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat is.

Az új, textilkímélő Care dob még jobban vigyáz a ruhákra.*

A textilkímélő Care dob domború, párnaszerű dobmintázata és az újragondolt átemelők gondoskodnak arról, hogy a ruhák szinte átcsússzanak a felületen. A mosás során a furatok felett vékony vízréteg keletkezik. Mindez még kíméletesebbé teszi a mosást.

*Belső tesztek, az új Care dob és az AEG ProTex dob összehasonlítása alapján.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels