Termékjellemzők

A DualSense technológia a ruhák anyagához igazítja a hőmérsékletet és a dob mozgását, valamint a programokat. A vízhatlan dzsekiktől a gyapjúpulóverekig minden ruhadarabot kíméletesen mos és szárít. Tökéletes gondoskodás, egyetlen programban.

Előnyök

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L7WBGO49S

Kivételesen hatékony mosás és szárítás, egy programmal

A DualSense technológia lehetővé teszi, hogy minden ruhát az anyagának megfelelő programon mosson és szárítson. Az alacsonyabb hőmérséklet és a kontrollált dobmozgás lehetővé teszi a finom szövetekből készült ruhák és a technikai holmik kíméletes tisztítását és szárítását. A készülék gyapjú programja Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy azok a gyapjú holmik is biztonságosan moshatók és száríthatók benne, melyeket a ruhacímke szerint csak kézzel lehet mosni. Az outdoor programon mosott technikai ruhák megőrzik speciális funkcióikat, a szárítóprogram pedig visszaállítja a vízlepergető képességüket.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L7WBGO49S

Mindennapi gondoskodás

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a mosó - és szárítóprogram hosszát, valamint a víz- és energiafogyasztást. Függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb adag ruhát rakott éppen a gépbe.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L7WBGO49S

Quick 20' Wash & Dry 60' – amikor a gyorsaság a legfontosabb

A Quick 20' Wash & Dry 60' programmal 1 kg vegyes töltetet kimoshat és megszáríthat 1 óra alatt. Választhatja a "csak mosás" opciót, így 20 percen belül tiszták lesznek a ruhák. Gyors és kényelmes megoldás, arra az esetre, ha tényleg sietnie kell.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L7WBGO49S

Kevesebb gyűrődés, jó megjelenés

A gőzprogram finoman kisimítja a szövetszálakat, így Önnek kevesebb időt kell vasalással töltenie. Ráadásul amellett, hogy csökkenti a gyűrődéseket, felfrissíti a ruhákat és eltávolítja a szövetekből a kellemetlen szagokat is.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - L7WBGO49S

Az új, textilkímélő Care dob még jobban vigyáz a ruhákra.*

A textilkímélő Care dob domború, párnaszerű dobmintázata és az újragondolt átemelők gondoskodnak arról, hogy a ruhák szinte átcsússzanak a felületen. A mosás során a furatok felett vékony vízréteg keletkezik. Mindez még kíméletesebbé teszi a mosást.

*Belső tesztek, az új Care dob és az AEG ProTex dob összehasonlítása alapján.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet