Termékjellemzők

Az ÖKOMix technológia még azelőtt összekeveri a mosószert és az öblítőt a vízzel, mielőtt azok a dobba kerülnének. Így a mosószer teljesen feloldódik és minden szövetszálhoz eljut, az öblítő pedig teljesen egyenletesen oszlik el a ruhákon. Ennek eredményeként alaposabb és kíméletesebb a ruhák tisztítása.

Előnyök

Tartós védelem a mosás és szárítás során

Az egyedülálló ÖKOMix technológia teljesen feloldja a mosószert és az öblítőt a vízben, még azelőtt, hogy bekerülnének a dobba. Így egyenletesen oszlanak el a ruhákon, és hatékonyan tisztítanak meg minden szövetszálat. Mivel az öblítő is alaposan átjárja a szöveteket, a ruhák egyenletesebben száradnak. Az ÖKOMix technológia segítségével minden egyes ruhadarabot kíméletesen, és rövidebb idő alatt moshat ki illetve száríthat meg.

Kivételesen hatékony mosás és szárítás, egy programmal

A DualSense technológia lehetővé teszi, hogy minden ruhát az anyagának megfelelő programon mosson és szárítson. Az alacsonyabb hőmérséklet és a kontrollált dobmozgás lehetővé teszi a finom szövetekből készült ruhák és a technikai holmik kíméletes tisztítását és szárítását. A készülék gyapjú programja Woolmark tanúsítvánnyal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy azok a gyapjú holmik is biztonságosan moshatók és száríthatók benne, melyeket a ruhacímke szerint csak kézzel lehet mosni. Az outdoor programon mosott technikai ruhák megőrzik speciális funkcióikat, a szárítóprogram pedig visszaállítja a vízlepergető képességüket.

Az AEG alkalmazás: a ruhaápolás új dimenziója

Csatlakoztassa készülékét az AEG alkalmazáshoz és ismerje meg a ruhaápolás új szintjét. Keresse meg ruháihoz a legjobb programjavaslatokat, vagy állítson be testreszabott programokat távolról. Ruháira szabott gondoskodás, pár érintéssel.

Mindennapi gondoskodás

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a mosó - és szárítóprogram hosszát, valamint a víz- és energiafogyasztást. Függetlenül attól, hogy kisebb vagy nagyobb adag ruhát rakott éppen a gépbe.

ÖKOPower program a gyakran hordott ruhák kíméletes mosásához

A ÖKOPower programon akár 5 kg vegyes töltetet is kimoshat. A mosó-szárító illetve az önálló szárítóprogramoknál a töltethez igazítva állítja be a program hosszát és az energiafogyasztást. Az alapos, mégis kíméletes mosóprogramon mindössze 59 perc alatt kitisztíthatja ruháit.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels