Termékjellemzők

A 7000 ProSteam® mosó- és szárítógép olyan 3 az 1-ben mosógép, amely mosó-, szárító és gőzölő programokkal korszerűsíti a mosást. A gőzölés 96%-kal kevesebb vizet használ*, és kíméletesebb a mosásnál, így a ruhái hosszabb ideig megőrzik jó állapotukat.
* Belső vizsgálat alapján, 1 kg töltet gőzprogramon történő felfrissítésének összehasonlítása a kímélő programon történő mosással.

Előnyök

FRISS RUHÁK*, KEVESEBB GYŰRŐDÉS A STEAM REFRESH FRISSÍTŐ GŐZPROGRAM FUNKCIÓVAL

A Steam Refresh frissítő gőzprogram mindössze 25 perc alatt, mosás nélkül semlegesíti a kellemetlen szagokat* és kisimítja a kényes ruhadarabok gyűrődéseit is. Ha szeretné ruháit még ennél is frissebbé varázsolni, használja aromás gőzillatosítónkat, a frissen mosott ruhák különleges illatáért.

* Külső vizsgálat: cigarettaszag semlegesítése a ruhákból, Steam Refresh gőzprogrammal.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - LWR75965O

SPECIALCARE WASH-TO-DRY ALAPOS GONDOSKODÁS MÉG GYAPJÚ ÉS KÉNYES RUHÁK ESETÉN IS

A SpecialCare Wash-to-Dry minden szövettípushoz alkalmazkodik a gyengéd, de hatékony tisztítás érdekében. Ez a Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkező gép kimossa és megszárítja a hétköznapi, illetve a kényes és gyapjú ruhákat egyaránt. Helyreállítja a szabadtéri ruhák vízszigetelő tulajdonságát is.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - LWR75965O

A UNIVERSALDOSE FIÓK 60%-KAL GYORSABBAN AKTIVÁLJA A MOSÓKAPSZULÁKAT, AMI MÉG HATÉKONYABBÁ TESZI A GYORS ÉS A HIDEG VIZES MOSÁST*

A UniversalDose fiókot mosókapszulákhoz tervezték: az irányított vízsugarak révén teljesen feloldódnak a kapszulák, így hatóanyagaik 60%-kal gyorsabban aktiválódnak, mint a dobba helyezett kapszulák esetén. Mindez extra erős folteltávolítást jelent a hideg- és az 1 órás gyorsprogramok esetén.*

*Belső teszt: a UniversalDose fiókba illetve a dobba helyezett kapszulák mosási hatékonyságának összehasonlítása, 1 órás 30 °C-os pamut programon

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - LWR75965O

AEGCONNECTED: A KÉSZÜLÉK INTERAKTIVITÁSÁNAK ÚJ SZINTJE

Használja a My AEG Care alkalmazást a saját beállításai kialakításához, illetve okos tippek és javaslatok megtekintéséhez. Küldjön készülékének egyedi mosási ciklusokat és utasításokat egyéni preferenciái alapján. Élvezze a ruháiról való intelligens, hatékony gondoskodást okostelefonja révén.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - LWR75965O

PRECISELOAD – A TÖLTET MÉRETÉHEZ IGAZÍTJA AZ ENERGIA- ÉS VÍZHASZNÁLATOT

A PreciseLoad automatikusan a ruhanemű töltet mennyiségéhez igazítja a ciklusidőt, valamint az energia- és vízfelhasználást. Így kisebb töltetek mosása és szárítása esetén a testreszabott mosási ciklus kevesebb energiát és vizet vesz igénybe.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hez Terméktámogatás
red fabric in the air against dark background