Termékjellemzők

A 8000 PowerCare mosó- és szárítógép előkeverési technológiája növeli a mosószer teljesítményét; így már 30 °C fokon kiemelkedő eredménnyel tisztítja ruháit kevesebb, mint 1 óra alatt. A ruhák megszáradnak, de nem lesznek túlszárítva, így tovább megőrzik színüket és állapotukat.

Előnyök

PowerClean. Teljes folteltávolítás, még alacsony hőfokon is*

Az AEG PowerClean az előkeverési technológia használatával képes egyenletesen eloszlatni a mosószert a ruhákon, ezáltal a foltokat 1 órán belül teljesen eltávolítja.* Mindezek mellett a program a szárítás idejét a mosásban lévő töltet méretéhez igazítja. Mosás kiváló eredménnyel.

*Külső teszt: az 59 percespercig tartó, 30 °C fokos PowerClean programon mosott, 5 kg súlyú töltet esetén a program az 59 leggyakoribb fajta háztartási folt 100%-át képes eltávolítani a ruhákból.

SpecialCare Wash-to-Dry alapos gondoskodás még gyapjú és kényes ruhák esetén is

A SpecialCare Wash-to-Dry minden szövettípushoz alkalmazkodik a gyengéd, de hatékony tisztítás érdekében. Ez a Woolmark Blue tanúsítvánnyal rendelkező gép kimossa és megszárítja a hétköznapi, illetve a kényes és gyapjú ruhákat egyaránt. Helyreállítja a szabadtéri ruhák vízszigetelő tulajdonságát is.

A UniversalDose fiók 60%-kal gyorsabban aktiválja a mosókapszulákat, ami még hatékonyabbá teszi a gyors és a hideg vizes mosást*

A UniversalDose fiókot mosókapszulákhoz tervezték: az irányított vízsugarak révén teljesen feloldódnak a kapszulák, így hatóanyagaik 60%-kal gyorsabban aktiválódnak, mint a dobba helyezett kapszulák esetén. Mindez extra erős folteltávolítást jelent a hideg- és az 1 órás gyorsprogramok esetén.*

*Belső teszt: a UniversalDose fiókba illetve a dobba helyezett kapszulák mosási hatékonyságának összehasonlítása, 1 órás 30 °C-os pamut programon

AEGConnected: A készülék interaktivitásának új szintje

Használja az AEG alkalmazást a saját beállításai kialakításához, illetve okos tippek és javaslatok megtekintéséhez. Küldjön készülékének egyedi mosási ciklusokat és utasításokat egyéni preferenciái alapján. Élvezze a ruháiról való intelligens, hatékony gondoskodást okostelefonja révén.

FRISS RUHÁK*, KEVESEBB GYŰRŐDÉS A STEAM REFRESH FRISSÍTŐ GŐZPROGRAM FUNKCIÓVAL

A Steam Refresh frissítő gőzprogram mindössze 25 perc alatt, mosás nélkül semlegesíti a kellemetlen szagokat* és kisimítja a kényes ruhadarabok gyűrődéseit is. Ha szeretné ruháit még ennél is frissebbé varázsolni, használja aromás gőzillatosítónkat, a frissen mosott ruhák különleges illatáért.

* Külső vizsgálat: cigarettaszag semlegesítése a ruhákból, Steam Refresh gőzprogrammal.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels