Termékjellemzők

A 9000 AbsoluteCare® mosó-szárítógép egyedülálló hőszivattyús technológiájának köszönhetően feleakkora hőmérsékleten szárítja a textíliákat*, mint korábban. A személyre szabott dobmozgások nemcsak a gyapjú és a kültéri ruhadarabok mosására és szárítására alkalmasak, hanem segítségükkel még a finom selyemszövetek is megőrzik formájukat.**
*Belső tesztek alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárítók dobjánál a bemeneti levegő maximális hőmérsékletének összehasonlításával **Levegőn való szárítással összehasonlítva

Előnyök

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - LWR98165XE

SENSIDRY®. SZÁRÍTÁS ALACSONY HŐMÉRSÉKLETEN. AKÁR 55%-KAL KEVESEBB ENERGIAFELHASZNÁLÁS***

A SensiDry® hőszivattyús technológiát használ, hogy a ruhákat feleakkora hőmérsékleten szárítsa.* Ez a technológia akár 55%-kal*** csökkenti az energiafelhasználást, miközben megóvja a ruhákat a felesleges hőtől, így a ruhák tovább tartanak.

*Belső tesztek alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárítók dobjánál a bemeneti levegő maximális hőmérsékletének összehasonlításával *** Belső tesztek alapján, a hőszivattyús és a hagyományos kondenzációs mosó-szárítógép energiafogyasztásának összehasonlítása a szárítási fázisban, a teljes Eco 40-60 ciklusban, maximális terheléssel (6 kg IEC pamut).

FRISS RUHÁK*, KEVESEBB GYŰRŐDÉS A STEAM REFRESH FRISSÍTŐ GŐZPROGRAM FUNKCIÓVAL

A Steam Refresh frissítő gőzprogram mindössze 25 perc alatt, mosás nélkül semlegesíti a kellemetlen szagokat* és kisimítja a kényes ruhadarabok gyűrődéseit is. Ha szeretné ruháit még ennél is frissebbé varázsolni, használja aromás gőzillatosítónkat, a frissen mosott ruhák különleges illatáért.

* Külső vizsgálat: cigarettaszag semlegesítése a ruhákból, Steam Refresh gőzprogrammal.

KÖNNYEN CSATLAKOZTATHATÓ, VEZÉRELHETŐ ÉS VÉGEZHETŐ MOSÁS A MY AEG CARE ALKALMAZÁSSAL

Állítson be személyre szabott programokat távolról, keressen ruhadarabjaihoz optimális programjavaslatokat, és kérjen értesítést a mosás elkészültéről. Személyre szabott ruhaápolás, pár érintéssel.

PRECISELOAD+ ÉRZÉKELI A TÖLTET SÚLYÁT. AZ AZONNALI VISSZAJELZÉS SEGÍT VIZET ÉS ENERGIÁT MEGTAKARÍTANI

A PreciseLoad+ súlyérzékelői azonnali és pontos visszajelzést adnak, így Ön tudni fogja, hogy a dobot alul- vagy túlterheli-e, és ezzel segít optimalizálni a mosási töltetet és a mosószerhasználatot. A gép ezután automatikusan a töltet méretéhez igazítja az időt, az energia- és vízfelhasználást.

AEG - Szabadonálló mosó-szárító - LWR98165XE

Tiszta és száraz ruhák, akár 3 óra alatt

A NonStop 3ó/3kg program képes akár 3 kg ruhát kimosni és megszárítani, mindössze 3 óra alatt. Ez azt jelenti, hogy a szennyesben lévő ruháit 3 óra múlva már fel is veheti, úgy, hogy közben rá sem kell néznie a gépre. A ruhaápolás legkényelmesebb módja, kompromisszumok nélkül.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen.

 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hez Terméktámogatás
red fabric in the air against dark background