Termékjellemzők

A rendkívül csendes beépíthető mosógép gondoskodik ruhái hatékony és kíméletes tisztításáról. Az ÖKOMix technológia már azelőtt összekeveri a mosószert és az öblítőt a vízzel, mielőtt a dobba engedné, így minden szövetszálat kíméletesen tisztít. A ruhák még a rövidebb programokon is tökéletesen tiszták és simogatóan puhák lesznek.

Előnyök

ÖKOMix: gondoskodik minden szövetszálról

Az ÖKOMix technológia még azelőtt összekeveri a mosószert és az öblítőt a vízzel, mielőtt azok a dobba kerülnének. Így a mosószer teljesen feloldódik és minden szövetszálhoz eljut, az öblítő pedig teljesen egyenletesen oszlik el a ruhákon. Ennek eredményeként alaposabb és kíméletesebb a ruhák tisztítása.

Kiemelkedően hatékony mosás, mindössze 59 perc alatt

Az ÖKOPower program mindössze 59 perc alatt mossa tisztára ruháit, alacsonyabb energiafogyasztás mellett. Ideális választás gyakran hordott ruhák rendszeres mosásához, ha nem akar kompromisszumot kötni sem a teljesítmény, sem az energiahatékonyság tekintetében.

Gőzprogram: kevesebb vasalás

Gőzprogramon mosás nélkül is felfrissítheti ruháit, ha csak néhány óráig hordta őket és nem lettek piszkosak. A gőzben a szövetszálak ellazulnak, a gyűrődések kisimulnak, így nem is nagyon kell vasalni az átgőzölt holmikat. Ha ritkábban mossa ruháit, hosszabb ideig viselheti őket.

ProSense® technológia: a töltethez igazodó programok

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a programot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosás időtartamát, a víz- és az energiafogyasztást. A ruhákat minden alkalommal frissen, tisztán szedheti ki a gépből, miközben vizet és energiát takarít meg.

Csendes működés

A mosógép csendesen, alacsony zajszinten dolgozik, így nem zavarja meg otthona nyugalmát.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels