Termékjellemzők

A ProSense® technológia automatikusan a töltet súlyához igazítja a program hosszát, a víz- és az energiafogyasztást, így minden ruhadarabot hatékonyan, mégis kíméletesen tisztít. A ruhák nem lesznek túlmosva, nem fakulnak ki és hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat, puhaságukat.

Előnyök

AEG - Elöltöltős mosógép - L6FLI48SE

ProSense: óvja a ruhákat, időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a programot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosás időtartamát, a víz- és az energiafogyasztást. Minden egyes ruhadarabot csak annyi ideig mos, ameddig feltétlenül szükséges. Mivel a ruhák nem lesznek túlmosva, nem fognak idő előtt elhasználódni.

AEG - Elöltöltős mosógép - L6FLI48SE

ProTex szövetkímélő dob

Az AEG mosógépekben egy speciális felületű, szövetkímélő dob van, melyben nem sérülnek mosás közben a ruhák. A víz finom védőréteget képez a dob falán, mely óvja a ruhákat a program során. Mivel a hagyományos mosógépekhez képest sűrűbb a dobon a perforálás, az anyagok kevésbé nyúlnak ki, és a centrifugálás során megőrzik formájukat, puhaságukat.

AEG - Elöltöltős mosógép - L6FLI48SE

Inverter motor: csendes,megbízható és kiemelkedően hatékony

A szénkefe nélküli inverter motor nem melegszik fel annyira működés közben, mint a hagyományos motor. Ezért hosszabb az élettartama, valamint hosszú ideg megbízhatóan, csendesen és hatékonyan működik.

AEG - Elöltöltős mosógép - L6FLI48SE

Késleltetett indítás

A késleltetett indítás funkcióval Ön határozhatja meg, mikor induljon el a program, így saját időbeosztásához igazíthatja a mosást.

AEG - Elöltöltős mosógép - L6FLI48SE

Mélyreható tisztítás, antiallergén programmal

A 60 °C-os antiallergén program a ciklus végén gőzt enged a dobba, hogy a ruhák higiénikusan tiszták legyenek. A gőz segít eltávolítani a szövetszálakból a baktériumokat és allergéneket, így minden holmi egészségesen tiszta lesz.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Segítünk beüzemelni új készülékét!

Bízza szakemberre új AEG készülékének beüzemelését! Hívjon minket és munkatársunk üzembe helyezi új sütőjét, főzőlapját vagy egyéb háztartási gépét.

Segítségre van szüksége?

A megoldást megtalálhatja a cikkek között, vagy kérhet segítséget a Terméktámogatás oldalon, hogy készüléke mielőbb újra tökéletesen működjön.

Kapcsolat

Küldje el nekünk észrevételeit és kérdéseit. Mindig örömmel állunk rendelkezésére. Telefonon és e-mail-ben is elérhetőek vagyunk.

Regisztrálja készülékét!

Miért érdemes regisztrálni?

• letöltheti a készülékéhez tartozó dokumentációt
• egyszerűen és kényelmesen vásárolhat kiegészítőket és pótalkatrészeket termékéhez
• első kézből értesülhet akciós ajánlatainkról
• hasznos tippekkel, ötletekkel segítünk, hogy a legtöbbet hozhassa ki készülékéből

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

  • Örömmel vennék, ha megosztaná velünk, mit gondol készüléről. Visszajelzése fontos nekünk, és csak akkor kérhetjük arra, hogy ossza meg velünk tapasztalatait, ha Ön előzetesen hozzájárul ehhez.
Regisztrálom készülékemet