Termékjellemzők

A ProSense® technológia automatikusan a töltet súlyához igazítja a program hosszát, a víz- és az energiafogyasztást, így minden ruhadarabot hatékonyan, mégis kíméletesen tisztít. A ruhák nem lesznek túlmosva, nem fakulnak ki és hosszú ideig megőrzik eredeti formájukat, puhaságukat.

Előnyök

ProSense: óvja a ruhákat, időt és energiát takarít meg

A ProSense® technológia mindig a töltet súlyához igazítja a programot. A szenzorok felmérik a töltet nagyságát, majd ehhez igazítják a mosás időtartamát, a víz- és az energiafogyasztást. Minden egyes ruhadarabot csak annyi ideig mos, ameddig feltétlenül szükséges. Mivel a ruhák nem lesznek túlmosva, nem fognak idő előtt elhasználódni.

SoftPlus: puha és selymes tapintású ruhák, minden nap

A SoftPlus funkció egyszerre gondoskodik a textíliák védelméről és puhaságáról. Az utolsó centrifugálási ciklusban a ruhákat szétteríti a dob belső falán, hogy az öblítőszer mindenhol átjárhassa az anyagot. A ruhák minden eddiginél puhábbak lesznek, miközben a szövetszálak sem sérülnek.

Mélyreható tisztítás, antiallergén programmal

A 60 °C-os antiallergén program a ciklus végén gőzt enged a dobba, hogy a ruhák higiénikusan tiszták legyenek. A gőz segít eltávolítani a szövetszálakból a baktériumokat és allergéneket, így minden holmi egészségesen tiszta lesz.

Eco TimeSave: energiatakarékos mosás, a lehető legrövidebb idő alatt

A TimeSave funkcióval a lehető legkevesebb időt és energiát kell a mosásra fordítania. Kombinálhatja az Eco programokkal, így nem csak rövidebb idő alatt, de kevesebb energia felhasználásával moshat - anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a tökéletes tisztaság tekintetében.

Inverter motor: csendes,megbízható és kiemelkedően hatékony

A szénkefe nélküli inverter motor nem melegszik fel annyira működés közben, mint a hagyományos motor. Ezért hosszabb az élettartama, valamint hosszú ideg megbízhatóan, csendesen és hatékonyan működik.

Megvásárolható kiegészítők

Terméktámogatás

Tudta, hogy bizonyos problémákat a szerviz segítsége nélkül is megoldhat? Kezdje azzal, hogy beírja, mi a probléma.

Van már ilyen terméke?

Regisztrálja termékeit MyAEG oldalán, így mindent megtalál egy helyen. 

  • Egyszerűbb terméktámogatás és szerviz
  • Azonnal elérhető használati útmutatók és segédanyagok
  • Különleges ajánlatok és kedvezmények
Csatlakozzon a MyAEG-hoz Terméktámogatás
man folding towels